Νέα στοιχεία για την δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο – Φίμωσαν με πετσέτα την γιαγιά

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία μίας ανήμπορης ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο καθώς οι δράστες όχι μόνο εισέβαλαν στο σπίτι της και της πήραν τα υπάρχοντα της, αλλά της έκοψαν και το νήμα της ζωής στραγγαλίζοντας την, λες και τους απειλούσε την σωματική ακεραιότητα και μπορούσε να τους αντιμετωπίσει...

Ο δράστης ή οι δράστες έστησαν ενέδρα στη γιαγιά και εισέβαλαν σπίτι της, της πήραν κοσμήματα, χρήματα και οποιοδήποτε αντικείμενο αξίας είχε, την φίμωσαν με την πετσέτα της κουζίνας και την στραγγάλισαν. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην οδό Ναυσικάς στο

Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η ηλικιωμένη είχε μία καθημερινή συνήθεια: κάθε απόγευμα πήγαινε τη βόλτα της στο κέντρο της Νέας Σμύρνης. Αρνούνταν να κλειστεί στο σπίτι. Ήθελε να ζήσει. Αλλά δεν την άφησαν. Το απόγευμα της Τετάρτης ο γιος της πέρασε από το σπίτι, την πήρε με το αυτοκίνητο και την πήγε την βόλτα της. Γύρω στις επτά το απόγευμα την άφησε έξω από το διαμέρισμα και ίσως οι δράστες να την ακολούθησαν.

Ο θάνατος της ηλικιωμένης επήλθε περίπου τα μεσάνυχτα. Η γυναίκα ήταν μόνο και αβοήθητη με τα τέρατα που την δολοφόνησαν για λίγα ευρώ. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο γιος της πήγε να επισκεφτεί την μητέρα του. Ξαφνικά οι γείτονες τον άκουσαν να φωνάζει. Είχε βρει την μητέρα του νεκρή... Δεμένη και φιμωμένη με την πετσέτα μίας κουζίνας.

Όλο το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο καθώς οι δράστες έψαχναν αντικείμενα αξίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο newsit.gr, η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη αλλά ξεκλείδωτη, κάτι που δεν συμβαδίζει με τις συνήθειες του θύματος αφού πάντα κλείδωνε. Γι’ αυτό υπάρχει η εκτίμηση πως ίσως να την ακολούθησαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού και να μην πρόλαβε η ηλικιωμένη να αντιδράσει.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Νέα στοιχεία για την δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο – Φίμωσαν με πετσέτα την γιαγιά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα