Στην Ευρωλίγκα για τα επόμενα 10 χρόνια και ο Παναθηναϊκός

Ακούγεται ωραία μια διοργάνωση (και) στο μπάσκετ με την ονομασία Champions League, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται θα την παρακολουθούν… συγγενείς και φίλοι, καθώς όλα τα brand names της Ευρώπης επιλέγουν Ευρωλίγκα.

Τελευταίο εξ’ αυτών ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έγινε η 11η ομάδα που «έδωσε τα χέρια» με τον Τζόρντι

Μπερτομέου, αποδεχόμενος την πρόταση για δεκαετές εγγυημένο συμβόλαιο. Οι όποιες ενστάσεις για την προσχώρηση στη διοργάνωση της FIBA κάμφθηκαν με τη μελέτη των όρων του δεκαετούς αυτού συμβολαίου και έτσι οι πράσινοι πλαισιώνουν στον σκληρό πυρήνα της Ευρωλίγκα τους Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Λαμποράλ Κούτσα, Φενερμπαχτσέ, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ

«Μετά την πάροδο 20 ημερών, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προτεινόμενη 10ετή σύμβαση από πλευράς της Ευρωλίγκας.

Κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αποδεχτούν και να υπογράψουν το συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με την Ευρωλίγκα».

The post Στην Ευρωλίγκα για τα επόμενα 10 χρόνια και ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα