Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου

Φουντώνει η αντιπαράθεση στη ΝΔ, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ανεβάζει τους τόνους, πριν ακόμη οριστεί η ακριβής ημερομηνία των εκλογών.

Με επιστολή του προς τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τα μέλη της ΚΕΦΕ, ο Θόδωρος Αμπατζόγλου, εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη, ζητεί εξηγήσεις τόσο για το γεγονός ότι η ΚΕΦΕ δεν έχει προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά της Infosolutions όσο και για το ότι ο κ. Παπαμιμίκος δεν προεδρεύει της Εφορευτικής Επιτροπής.

Αναλυτικά η επιστολή Αμπατζόγλου:

Λάβαμε ειδοποίηση για τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σήμερα Δευτέρα 30/11 και ώρα 6μ.μ. Θέλουμε να συμβάλλουμε

στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας εκλογής προέδρου, στην οποία συμμετέχουμε ως υποψήφιοι.

Έχουμε θέσει δύο ζητήματα τα οποία για εμάς έχουν εξαιρετική σπουδαιότητα:

Α) Ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions;

Τονίζουμε ότι αποτελεί ομόφωνη απόφαση αλλά πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση.

Οι Νεοδημοκράτες αναμένουν.

Β) Σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού;
Ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από την μόνιμη απουσία του;

Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα.

Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την σεβαστούμε.

Απάντηση Παπαμιμίκου

Απάντηση με σαφείς αιχμές δίνει ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος στην επιστολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ. Παπαμιμίκος εγκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη ότι πριν στείλει την επιστολή στον ίδιο, την έδωσε πρώτα στη δημοσιότητα. Τονίζει εξάλλου πως η επιστολή δεν έχει ούτε ημερομηνία και υπογραφή.

Στην απάντησή του, ο γραμματέας της ΝΔ τονίζει:

Επί του πρώτου ζητήματος αρμόδιος για την εντολή είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος, εξ όσων έχω πληροφορηθεί, έχει δώσει σχετικές εντολές στη Νομική Υπηρεσία του Κόμματος, η οποία χειρίζεται τα νομικά ζητήματα.

Επί του δεύτερου ζητήματος, ο Πρόεδρος του κόμματος, έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία του κόμματος.

«Είναι πρόδηλο ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, οφείλουμε να σεβόμεθα τον κόσμο της ΝΔ και την ιστορία της» καταλήγει ο κ. Παπαμιμίκος.

The post Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα