Σοκ: Βρήκαν το νεκρό βρέφος τους σε καταψύκτη του νοσοκομείου για τα κρέατα

15:28 4/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Σοκ έπαθαν οι γονείς και συγγενείς ενός βρέφους μόλις λίγων ημερών όταν ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο να το παραλάβουν νεκρό.

Το μωράκι γεννήθηκε πρόωρο και ελλιποβαρές στις 23 Νοεμβρίου και πέθανε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Νοτίου Αφρικής στις 18 Δεκεμβρίου.

Όταν η οικογένεια πήγε να πάρει το σώμα του μωρού την επόμενη μέρα , η νοσοκόμα τους οδήγησε σε έναν καταψύκτη , όπως εκείνες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποθήκευση του κρέατος . Η νοσοκόμα στη συνέχεια έβγαλε ένα δέμα τυλιγμένο σε πλαστικό και σφραγισμένο με ένα αυτοκόλλητο .

«Εμείς δεν καταλάβαμε τι

έκανε η νοσοκόμα μέχρι που άνοιξε το αυτοκόλλητο, ξετύλιξε την τσάντα και είδα μέσα την εγγονή μου» δήλωσε η γιαγιά του μωρού.

Ο ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου Dr Ahmed Κaka δήλωσε ότι ο καταψύκτης χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ανθρώπινου ιστού , όπως πλακούντα.

Την Πέμπτη, η οικογένεια έλαβε λουλούδια και μια επιστολή από το νοσοκομείο . Χωρίς όμως στην επιστολή να γίνεται καμία αναφορά στο περιστατικόμε τον καταψύκτη ή να περιέχει έστω μία συγγνώμη .

Έτσι χθες ο γιατρός έγραψε μια νέα επιστολή ζητώντας συγνώμη για το λάθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα