«Η ταινία είναι ένα θαυμάσιο επίτευγμα» – Ο ΝτιΚάπριο υπερασπίζεται το Wolf of Wall Street

14:20 4/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο διάσημος ηθοποιός είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον ''Λύκο''.

Ο ΝτιΚάπριο δεν δίστασε να υπερασπιστεί τη ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, αφού τις τελευταίες μέρες πικρίθηκε από συντηρητικούς θεατές για το σκληρό περιεχόμενό της, την κατάχρηση όχι μόνο ναρκωτικών ουσιών, αλλά και των βωμολοχιών σε συνδυασμό με την απεικόνιση της πιο ηδονιστικής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Ωστόσο ο ''Λύκος της Γουολ Στριτ'' είναι ήδη υποψήφιος για δύο Χρυσές Σφαίρες και μάλιστα φλερτάρει με τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Ο διάσημος ηθοποιός συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η ταινία μπορεί να παρεξηγήθηκε από κάποιους. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι δεν δικαιολογούμε αυτήν τη συμπεριφορά, αντίθετα την καταγγέλλουμε. Το βιβλίο είναι μια προειδοποιητική ιστορία κι αν κανείς δει το φιλμ μέχρι το τέλος θα διαπιστώσει ποια είναι η ιδέα μας για αυτούς τους ανθρώπους και για τον τοξικό, μεθυστικό κόσμο τους. Νομίζω ότι είναι υπέροχο που κάποιος σαν τον Μάρτιν Σκορσέζε εξακολουθεί να κάνει ζωτικές ταινίες που προκαλούν συζητήσεις κι έχουν μέσα τους ένα αμφιλεγόμενο στοιχείο, το οποίο έχει απήχηση στους ανθρώπους της γενιάς μου. Μεγαλώσαμε βλέποντας τις ταινίες του και ακόμα παράγει πράγματα που είναι πανκ-ροκ. Είναι ένα θαυμάσιο επίτευγμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα