Σοκ: Βρέθηκε νεκρή η 25χρονη κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ [εικόνες]

21:59 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η τηλεπαρουσιάστρια και κόρη του μουσικού Μπομπ Γκέλντοφ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της από άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το BBC, η Πίτσις Γκέλντοφ βρέθηκε νεκρή έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε στην αστυνομία. Μέχρι αυτή τη στιγμή τα αίτια του θανάτου δεν έχουν εξακριβωθεί, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της αστυνομίας.

Ο πατέρας της, Μπομπ Γκέλντοφ ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του: «Η Πίτσις πέθανε. Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος». Ο τραγικός

πατέρας συνέχισε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του:

«Ήταν η εξυπνότερη, η πιο αστεία, η ευφυέστερη από όλη την οικογένεια. Το να γράφω όλα αυτά μου ραγίζει την καρδιά. Τι υπέροχο πλάσμα. Πως είναι δυνατόν να μην την δω ποτέ ξανά; Πως μπορώ να το ανεχτώ; Την αγαπάμε και θα την θυμόμαστε για πάντα. Ο Τομ και τα παιδιά της θα είναι πάντα μέλη της οικογένειας μας και ποτέ δεν θα το βάλουμε κάτω».

Η Πίτσις Γκέλντοφ εκτός από παρουσιάστρια ήταν και μοντέλο ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει μία φωτογράφιση στο Λονδίνο. Είχε παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει δύο γιους ενώ ο δεύτερος σύζυγος της είναι ο μουσικός Τομ Κοέν.

«Η αγαπητή μου σύζυγος Πίτσις λατρευόταν από εμένα και τους δύο παιδιά της και εγώ θα τους θυμίζω καθημερινά την μαμά τους για να την βάλω μέσα στην καρδιά τους. Θα την αγαπάμε για πάντα» δήλωσε ο σύζυγος της κόρης του Μπομπ Γκέλντοφ.

Η Πίτσις Γκέλντοφ ήταν μόλις 11 ετών το 2000 όταν έχασε την μητέρα της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Επίσης η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν εχθές Κυριακή όπου απεικονιζόταν η ίδια και ο γιος της.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα