Σκληρή απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στη Λίτσα Πατέρα: Έχω κάθε δικαίωμα

10:28 3/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Πριν από λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά μετά από 7 περίπου χρόνια το παράπονο της για τη Λίτσα Πατέρα και τον τρόπο που της συμπεριφερόταν όσο συνυπήρχαν στο πρωινό του ΑΝΤ1. Η Λίτσα Πατέρα

ήταν καλεσμένη χθες στο Μες Στην Καλή Χαρά και έδωσε τη δική της οπτική λέγοντας πως ήταν δικαίωμα της με ποιον θα κάνει παρέα και με ποιον όχι. Η Ελεονώρα δεν την άφησε αναπάντητη αυτή την τοποθέτηση.

«Εγώ είμαι φανατική AΝΤ1 που σημαίνει αυτό πως όποιον και αν έβαζε το κανάλι να κάνει μια εκπομπή εγώ προσπαθούσα με τον τρόπο μου να βοηθήσω όσο γίνεται από τη δική μου θέση για να πάει καλά η εκπομπή και ο AΝΤ1. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί ένας παρουσιαστής από αυτούς που πέρασαν και να πει ότι η Λίτσα δεν θέλησε να βοηθήσει την εκπομπή μου.

Αυτό σημαίνει ότι εγώ έκανα τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα το να επιλέγεις φίλους και να έρχεσαι πιο κοντά νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα. Είναι δικό μου θέμα και δική μου επιλογή. Λάθος σωστή είναι δική μου επιλογή. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό. Στη δουλειά μου ήμουν άψογη, την πρώτη χρονιά που πήραμε την πρωτιά μιλούσα μια- μιάμιση ώρα συνέχεια. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, Εγώ τη φιλία την θεωρώ ιερή. Άλλο πράγμα η γνωριμία άλλο η φιλία και έχω κάθε δικαίωμα να επιλέγω. Προς τι τα παράπονα δεν το καταλαβαίνω». δήλωσε η Λίτσα Πατέρα όταν ρωτήθηκε και η Ελεονώρα μέσα από το Twitter της σχολίασε: «Έχω κάθε δικαίωμα να διαλέγω φίλους, αλλά φέρομαι όμορφα σε εκείνους που απορρίπτω».

Εχω καθε δικαιωμα να διαλεγω φιλους, αλλα φερομαι ομορφα σε εκεινους που απορριπτω.

— Eleonora Meleti (@NonoraM) February 2, 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα