Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Καμμένο: Η θεωρία των ψεκασμών ειναι ανίκητη

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ για τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση.

«Δεν μας αγγίζει η επίθεση των “ψεκασμένων” και των συμφερόντων που τους καθοδηγούν» αναφερει συγκερκιμένα το Συντονιστικό της κοινοβουλευτικής

ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

«Η ακροδεξιά και οι επίδοξοι σύμμαχοί της βάλθηκαν για μια ακόμη φορά να λασπολογήσουν κατά του ΠΑΣΟΚ, για να πετύχουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Πρόκειται για συστηματική επίθεση κατά του φορέα της ευθύνης, του φορέα που εγγυάται τη σταθερότητα» αναφέρει το Συντονιστικό της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, που συνεδρίασε σήμερα.

Επισημαίνεται ότι σε συνέντευξή του στο Star και την εκπομπή «Στον Ενικό», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν διαφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα. Το λέω αυτό γιατί δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος. Είναι όλα εκείνα τα στελέχη όπως ο κ. Τσουκάτος, ο κ. Μαντέλης, ο κ. Παπαντωνίου, όπως όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε απάτες. Γιατί τους κάλυπταν;».

Η ανακοίνωση συνεχίζει κάνοντας λόγο για την την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία , οποία είναι γνωστή και δεν χρειάζεται πιστοποιητικά, ούτε και τα «χιλιάδες στελέχη που αγωνίστηκαν και προσέφεραν από τις τάξεις του» μπορούν να ταυτίζονται με τους ελάχιστους επίορκους. Τέλος, γίνεται επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο αναφέρεται: «ας σκεφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας -που σήμερα επιχείρησε να συντηρήσει τη σκανδαλολογία- ότι έτσι μεταβλήθηκε σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται από πίσω του. Αρκετά πια με την αλητεία…».

Για «παραληρηματική συμπεριφορά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είχε κάνει λόγο νωρίτερα η Ιπποκράτους. «Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε χθες τον ισχυρισμό του κ. Τζιτζικώστα. Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική του συμπεριφορά. Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση στη Νίκαια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι «η θεωρία των ψεκασμών ειναι ανίκητη».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα