Σήμερα στο δικαστήριο ο Όσκαρ Πιστόριους για να μάθει την ποινή του

Στο δικαστήριο βρέθηκε ξανά το πρωί της Δευτέρας ο Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος μετά το άγριο έγκλημα εις βάρος της κοπέλας του, Ρίβα Στίνκαμπ αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ο Πιστόριους, μπορεί να κρίθηκε αθώος για την εκ προθέσεως δολοφονία της 29χρονης Ρίβα Στέενκαμπ [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], ωστόσο αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια. Ο πρότερος έντιμος βίος και οι ικανότατοι νομικοί του σύμβουλοι,

μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον δράστη ώστε να μειωθεί σημαντικά η αναμενόμενη ποινή που θα του επιβληθεί.

Η διαδικασία ανακοίνωσης της ποινής θα διαρκέσει μέρες, καθώς η δικαστής, Τοκοζίλε Μασίπα αναμένεται να καλέσει ξανά μάρτυρες και να αναλύσει όλα τα νομικά επιχειρήματα που θα παρουσιαστούν στη δικαστική αίθουσα. Ο Πιστόριους είναι αρκετά αισιόδοξος, καθώς ήδη γλίτωσε τις κατηγορίες για φόνο εκ προ μελέτης, με την δικαστή να τον θεωρεί «ανίκανο για φόνο».

Η γονείς του αδικοχαμένου μοντέλου από τη μεριά τους δηλώνουν τρομερά απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση του Όσκαρ Πιστόριους από το δικαστήριο, καθώς πιστεύουν πως η Ρίβα Στέενκαμπ δεν σκοτώθηκε τυχαία ή κατά λάθος. Σε περίπτωση που η ποινή του Πιστόριους θεωρηθεί άδικη και μικρή, ο εισαγγελέας ο οποίος αρχικά τον είχε καταδικάσει, μπορεί να ασκήσει έφεση και να ζητήσει αναθεώρηση της ποινής του.

The post Σήμερα στο δικαστήριο ο Όσκαρ Πιστόριους για να μάθει την ποινή του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα