Οι φιλίες της σόουμπιζ που κατέληξαν σε μεγάλες κόντρες

Ξεκίνησαν ως κολλητοί φίλοι και κατέληξαν εχθροί γιατί ο κόσμος της σόουμπιζ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα! Πέντε επώνυμες φιλίες έληξαν άδοξα κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Έχουν γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες αφού πια είναι δύο ξένες. Η Μαρία Ηλιακή και η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να συμπλήρωνε η μία την άλλη και να εμφανίζονταν παντού μαζί, αλλά πια κάτι έχει αλλάξει. Για την ακρίβεια, οι δυο ξανθές παρουσιάστριες έκοψαν μαχαίρι την επαφή τους, με το που έλαβε τέλος η εκπομπή «Δέστε τους», αποδεικνύοντας πως όλα ήταν τηλεοπτικό τρικ. Πάντως, η Κατερίνα ξεκαθάρισε

ότι δεν μιλάνε και ότι βρίσκεται σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος.

Μία μεγάλη φιλία και ένα τηλεοπτικό διαζύγιο που στάθηκε αφορμή για να μην ανταλλάξουν ξανά κουβέντα. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι δύο άντρες, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο Mega και το πρωινό, ήταν αυτοκόλλητοι, πήγαιναν παντού μαζί, ενώ πολλές φορές ο Γιώργος Λιάγκας τον είχε χαρακτηρίσει μέλος της οικογένειάς του. Αυτά, βέβαια, πριν ο παρουσιαστής και η Φαίη Σκορδά αλλάξουν τηλεοπτική στέγη. Μετά την απομάκρυνση, η σχέση τους ψυχράθηκε, αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν τους ακολούθησε. Και από εκεί και πέρα.. ούτε καλημέρα!

Μαριέττα Χρουσαλά και Φαίη Σκορδά! Οι δύο γυναίκες όταν βρίσκονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alter είχαν γίνει «αυτοκόλλητες». Αυτή η φίλια, ωστόσο, έληξε μετά από ένα βίντεο που πρόβαλλε η Φαίη Σκορδά στην τότε εκπομπή της και αφορούσε στην Μαριέττα Χρουσαλά. Η Μαριέττα ποτέ δε συγχώρεσε την Φαίη και, πριν από μερικά χρόνια καλεσμένη στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου, εξομολογήθηκε ότι τους συμπαθεί περισσότερο από τους «απέναντι». Όχι για να μάθουν!

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κατερίνα Καινούργιου-Μαρία Ηλιάκη Αντώνης Κανάκης-Σωτήρης Καλυβάτσης Δημήτρης Ουγγαρέζος-Γιώργος Λιάγκας Ράνια Θρασκιά-Σίσσυ Χρηστίδου Φαίη Σκορδά-Μαριέττα Χρουσαλά

Άλλη μία φιλία που έληξε άδοξα, ήταν ανάμεσα στη Ράνια Θρασκιά και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δύο γυναίκες ήταν κολλητές όταν συμμετείχαν στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος, όμως, για προσωπικούς λόγους που μόνο οι ίδιες γνωρίζουν, δεν ανταλλάσσουν πια ούτε καλημέρα. Η Ράνια Θρασκιά μάλιστα, είχε μιλήσει δημόσια για το τέλος αυτής της φιλίας: «Όταν τα πράγματα τελειώνουν, πρέπει να έχουμε το σεβασμό να τα αφήνουμε εκεί που ανήκουν δηλαδή στο παρελθόν. Δεν πρέπει να τα εμπλέκουμε με κανένα τρόπο στο παρόν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάθε σχέση έχουν διακόψει, τέλος, και οι δύο πρώην φίλοι, Αντώνης Κανάκης και Σωτήρης Καλυβάτσης. Οι δύο άντρες είχαν τις καλύτερες σχέσεις όταν συμμετείχαν στην εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα». Τώρα είναι «στα μαχαίρια» για λόγους εξω-τηλεοπτικούς, όπως έχουν αναφέρει οι ίδιοι. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μάλιστα, δε χάνει ευκαιρία σχεδόν σε κάθε του συνέντευξη να πετάει «καρφιά» κατά του άλλοτε φίλου του.

The post Οι φιλίες της σόουμπιζ που κατέληξαν σε μεγάλες κόντρες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα