Σε κώμα ο πρώην άντρας της Έιμι

Ο άνθρωπος που, κατά πολλούς, την έβαλε στον κόσμο των ναρκωτικών, ο Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, φλερτάρει με τον… θάνατο, μετά από υπερβολική δόση αλκοόλ – ίσως και ουσιών!

Περίπου 20 μέρες πέθαναν από τότε που συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν για να θυμηθούν την Έιμι Γουάινχαουζ ένα χρόνο μετά τον θάνατό της. Αλλά όπως φαίνεται, υπάρχει το ενδεχόμενο πολύ σύντομα να συναντήσει ξανά και τον πρώην άντρα της. Ο Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε πάρει και ναρκωτικές

ουσίες. 

Συγκεκριμένα η νυν φίλη του Φίλντερ-Σίβιλ, η Σάρα Άσπιν, τον βρήκε στο κρεβάτι να πνίγεται στον εμετό του και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Όπως είπε στις αρχές, ο πρώην άντρας της Γουάινχαουζ είχε συναντηθεί με έναν φίλο του πιο πριν, με αποτέλεσμα να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο Φίλντερ-Σίβιλ είναι σε κώμα και οι γιατροί δηλώνουν ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ και να καταφέρει να γλιτώσει από αυτή του την περιπέτεια, κατά πάσα πιθανότητα θα του μείνει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα