«Πώς ο κανίβαλος μου έφαγε τα μάτια»!

16:06 9/8/2012 - Πηγή: KoolNews
Ο 65χρονος Ρονάλντο Πόπο είναι σίγουρο πως θα μείνει τυφλός και σημαδεμένος για όλη του τη ζωή. Επί 20 λεπτά ένας γυμνός άνθρωπος του έτρωγε τις σάρκες κάτω από μια γέφυρα του Μαϊάμι. Σήμερα έδωσε την πρώτη του μαρτυρία για όσα συνέβησαν…

Η πιο συγκλονιστική είδηση αυτής της άνοιξης που προκάλεσε εφιάλτες και σόκαρε ανθρώπους σε κάθε γωνιά του κόσμου αφορούσε τον άστεγο Ρόναλντ Πόπο ο οποίος εντελώς απρόσμενα έπεσε θύμα φρικτού κανιβαλισμού.

Αυτόπτης μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν κάτω από τη γέφυρα πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου στο Μαϊάμι στις 26 Μαΐου

ανέφερε σε κατάσταση αμόκ ότι ενώ ο ίδιος και οι αστυνομικοί φώναζαν στον κανίβαλο να σταματήσει το απερίγραπτο έργο του εκείνος «συνέχιζε να τρώει το πρόσωπο του ανθρώπου κι όταν κάποια στιγμή οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα σήκωσε το κεφάλι, μας κοίταξε και συνέχισε σαν να μην συνέβη τίποτα. Στα δόντια του είχε σάρκες και έτρεχαν αίματα από το στόμα του».

Μονάχα όταν μια σφαίρα των αστυνομικών τον βρήκε στην καρδιά και τον σκότωσε σταμάτησε η παράνοια. Ο κανίβαλος του Μαϊάμι είχε ήδη φάει το 80% του προσώπου του Ρόναλντ Ρόπο.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συνέβη εκείνη την ημέρα στο μυαλό του 31χρονου Ρούντι Εβγένι. Η σύντροφός του κατέθεσε πως ο δράστης δεν έπαιρνε ναρκωτικά, παρά μόνο λίγη μαριχουάνα, και πως πριν φύγει από το σπίτι τους εκείνο το πρωί της είπε «Θα αργήσω να επιστρέψω το απόγευμα. Θα έχω πολύ δουλειά. Μην με περιμένεις για φαγητό».

Οι αρχές αποκάλυψαν ότι ο Ρούντι Εβγένι είχε πιθανότατα κάνει χρήση του νέου –κι εξαιρετικά φτηνού- φοβερού ναρκωτικού «Bath Salts» (Άλατα Μπάνιου) που προκαλεί ακραία κανιβαλιστικά ένστικτα και κάνει τον χρήστη να έχει την ψευδαίσθηση ότι τα ρούχα πιάνουν φωτιά (γι’ αυτό οι χρήστες μένουν τελείως γυμνοί και γδύνουν τα θύματά τους)… Οι τοξικολογικές εξετάσεις του δράστη ωστόσο δεν έδειξαν άλλη ουσία εκτός από μικρή ποσότητα μαριχουάνας.

Το θύμα νοσηλεύεται με δωρεές αγνώστων που σοκαρίστηκαν από την τρομερή ιστορία του και σήμερα βρέθηκε σε θέση να πει τα πρώτα του λόγια μετά την επίθεση.

«Ο άνθρωπος αυτός ξέσκισε το πρόσωπό μου σε πολλά μικρά κομμάτια. Το έκοβε με τα δόντια του. Μου έβγαλε τα μάτια. Βασικά αυτά είναι όλα όσα έχω να πω γι΄ αυτό», λέει στους αστυνομικούς σε μια ηχογραφημένη κατάθεση που μετέδωσε το CBS.

«Πριν μου επιτεθεί ούρλιαζε. Έλεγε πως θα πεθάνω. Πολτοποίησε το πρόσωπό μου στο πεζοδρόμιο. Το πρόσωπό μου ήταν εντελώς σπασμένο και διαλυμένο… Με κρατούσε ακίνητο με λαβές παλαιστή και την ίδια ώρα ξερίζωνε τα μάτια του», ακούγεται να λέει το θύμα και στη συνέχεια ευχαριστεί τον διερχόμενο ποδηλάτη που κάλεσε την αστυνομία και τους ίδιους τους αστυνομικούς καθώς «αν δεν τον σταματούσαν θα ήμουν σήμερα σε χειρότερη κατάσταση». Δήλωσε επίσης ότι ο Εβγένι ήταν σε έξαλλη κατάσταση επειδή δεν είχε καταφέρει να βρει και να αγοράσει ναρκωτικά στην παραλία του Μαϊάμι…

Ο άστεγος Πόπο έχει ήδη υποβληθεί σε πολλές εγχειρίσεις στο Jackson Memorial Hospital της Φλόριντα αλλά οι γιατ

Keywords
Τυχαία Θέματα