Κρίσιμη συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια –Όλα δείχνουν συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

10:31 7/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Καθοριστική για το μέλλον των κινητοποιήσεων είναι η σημερινή πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια. Το μπλόκο της Νίκαιας διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα καθώς διαφωνεί με την πρόταση για συγκρότηση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή, που αποφασίστηκε στη σύσκεψη των Τεμπών.

Στο μεταξύ οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Το πρώτο μπλόκο είναι στο 90ό χιλιόμετρο στο ύψος της Θήβας της εθνικής

οδού Αθηνών-Λαμίας. Οι αγρότες έχουν κλείσει και τους παράδρομους με συνέπεια από την περιοχή να μην περνά τίποτα.

Το δεύτερο μπλόκο βρίσκεται στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας, όπου οι αγρότες κλείνοντας στον κόμβο και τους παράδρομους και δεν επιτρέπουν την διέλευση.Το τρίτο μπλόκο των αγροτών είναι στο 140 χλμ. και το τέταρτο στο 210 χλμ. στο ύψος της Ανθήλης

Στο παλαιό εθνικό δίκτυο κλειστός είναι ο δρόμος στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτίας στο ύψος του παλιού Λεβέντη, ενώ στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα κλειστά είναι δυο σημεία. Το πρώτο μπλόκο των αγροτών είναι στην πόλη του Δομοκού και το δεύτερο μπλόκο είναι 6 χλμ μετά στη θέση Δρούγος.

Στα 4 μπλόκα της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας οι αγρότες συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο να παρατείνουν τους αποκλεισμούς μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Και η κοιλάδα των Τεμπών είναι κλειστή μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

The post Κρίσιμη συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια –Όλα δείχνουν συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα