Και πολύ αργήσαμε – Ο Πάνος Καμμένος επαναφέρει στο προσκήνιο το σενάριο των εκλογών

10:31 7/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η πρώτη βόμβα ήρθε με το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε σε συνεργάτες του, αναφερόμενος στην ελάφρυνση του χρέους: «Αν με πουλήσουν, θα φύγω».

Η δεύτερη και πιο μεγάλη έρχεται σήμερα με τη συνέντευξη του Πάνου Κάμμένου στη Real News, η οποία ενισχύει το σενάριο προσφυγής στις κάλπες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει πως αν το κουαρτέτο

επιμείνει σε παράλογες απαιτήσεις τον λόγο θα έχει ο λαός:

«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο» τονίζει και στη συνέχεια προσπαθεί να ρίξει τους τόνους «Ο ελληνικός λαός, όμως, έχει απαντήσει πολύ πρόσφατα. Το 2019, που θα γίνουν οι εκλογές, θα αποφασίσει ξανά ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Καμμένος στην ίδια συνέντευξη τάσσεται υπέρ της Εξεταστικής για το Μνημόνιο:

«Να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας» τονίζει ενώ κάνει και μια αναφορά στα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα επεισόδια στην Κω:

«Ένας αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο “φορτιστής”. Είχε μια ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε τον Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα του υπάρχουν δεκάδες πολύπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση. Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, έχουν την κάλυψη κάποιων αρχών και φοβούμαι πολύ – λυπάμαι που το λέω – υψηλά ιστάμενο αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος τους προειδοποιεί. Δεν πρόκειται να γίνουμε οι μεσάζοντες εκείνων που βγάζουν μαύρο χρήμα από τους πρόσφυγες».

The post Και πολύ αργήσαμε – Ο Πάνος Καμμένος επαναφέρει στο προσκήνιο το σενάριο των εκλογών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα