Σαμαράς: Αρχίζει η ανάπτυξη – Τι συζήτησε με τον Κοέλιο

14:24 9/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα σημάδια ανάκαμψης θα φανούν εντός του έτους, δήλωσε από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επανέλαβε

ότι προτεραιότητα είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και τόνισε ότι με «σταδιακά και σταθερά βήματα» η χώρα επιστρέφει στον δρόμο της ανάπτυξης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους «πολύ ισχυρούς δεσμούς» των λαών της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, σημειώνοντας ότι όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, «θα πορευτούμε σε ένα δρόμο κοινό για να πετύχουμε κοινούς στόχους ανάπτυξης και ευημερίας».

Ο κ. Κοέλιο εξέφρασε την αλληλεγγύη και τον σεβασμό του προς τον ελληνικό λαό που επλήγη από την κρίση, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του κ. Σαμαρά, ο οποίος όπως είπε, κατάφερε να εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα της χώρας.

«Καταβάλλετε μια τεράστια προσπάθεια για να τηρήσει η Ελλάδα τη συμφωνία της» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Είμαι βεβαιος ότι η Ελλάδα και ο λαός της βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια και θα ακολουθήσουν το παράδειγμα όλων των άλλων χωρών που πέρασαν από τα προγράμματα προσαρμογής».

The post Σαμαράς: Αρχίζει η ανάπτυξη – Τι συζήτησε με τον Κοέλιο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα