Σάλος στο διαδίκτυο: Φωτογραφία απεικονίζει αστυνομικό να φορά σιδερένια γάντια [εικόνα]

Μετά το περιστατικό με το βίντεο όπου φαίνεται ένας αστυνομικός των ΜΑΤ να χτυπά μία καθαρίστρια, ένα νέο περιστατικό «παρατυπίας» έρχεται στην δημοσιότητα.

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ένας αστυνομικός χτυπάει στο κεφάλι μία καθαρίστρια όπου διαμαρτυρόταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό και απ' ότι φαίνεται οι αστυνομικοί κάνουν παρατυπίες. Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία από τα επεισόδια που έγιναν έξω από το ΥΠΟΙΚ σήμερα το μεσημέρι, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που προβλέπει να μην επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες.

Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει έναν άνδρα των ΥΜΕΤ, που σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα protothema.gr είναι διοικητής της διμοιρίας, να φοράει γάντια που έχουν μεταλλική επένδυση. Με βάση τις προδιαγραφές της στολής κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται ενώ παράλληλα φουντώνουν οι επικριτές και τα σχόλια για την συμπεριφορά των αστυνομικών στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα