Το koolnews.gr πάει Μουντιάλ: Το προφίλ της Εθνικής Ισπανίας [Εικόνες & Βίντεο]

Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, κατά γενική ομολογία...

Η Εθνική Ισπανίας είναι η κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη Βραζιλία θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά προκειμένου να διατηρήσει τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Από το 2008 και έκτοτε η Ισπανία βρίσκεται τόσο στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου, πρώτη και στα rankings της Fifa και με διαφορά.

Οι «Φούριας Ρόχας» διαθέτουν το καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ των ομάδων που βρίσκονται στο Μουντιάλ και οι 23 παίκτες της

αποστολής, συλλογικά, αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και κάθε χρόνο κάνουν πρωταθλητισμό. Μόνο και μόνο αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να αντιληφθεί κανείς τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων.

Ο στόχος

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, παρά το τρόπαιο. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010 στη Νότια Αφρική θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα της, αρκεί όλα να είναι ευνοϊκά για αυτήν και να μην την...πηγαίνει η διαιτησία.

Η 23άδα για Βραζιλία:

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Πέπε Ρέινα (Νάπολι), Νταβίντ ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάτεντ)

Αμυντικοί: Ζεράρ Πικέ, Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Μέσοι: Τσάβι, Αντρές Ινιέστα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Σεσκ Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν Μονάχου), Σάντι Καθόρλα (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Ντιέγκο Κόστα, Νταβίντ Βίγια (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Η φανέλα

H χώρα της ομορφιάς...

Όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί τις μεγάλες πόλεις της Ισπανίας έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Τόσο η Μαδρίτη, όσο και η Βαρκελώνη, με την Βαλένθια είναι μαγικές πόλεις. Μάλιστα, στη Βαρκελώνη υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που έχουν δημιουργήσει Έλληνες, με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Στην Ισπανία έχει ακμάσει τα τελευταία χρόνια η καλλιέργεια και η κτηνοτροφία που αποτελούν σημαντικά κομμάτια της οικονομικής βιομηχανίας.

Δείτε το βίντεο - προφίλ της Ισπανίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα