Ρόλος-έκπληξη για την Τζένιφερ Λόρενς! Ποια ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο θα υποδυθεί;

Η Τζένιφερ Λόρενς η οποία μόλις κέρδισε την τέταρτη υποψηφιότητα για Όσκαρ της καριέρας της θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μαρίτα Λορενζ, μίας ερωμένης του Φιντέλ Κάστρο στην ταινία «Μαρίτα» του Έρικ Γουόρεν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «E! Online», πρόκειται για ένα κατασκοπικό δράμα και θα γυριστεί στα στούντιο της Sony

Pictures. Η ταινία θα διηγηθεί το πώς η Λόρενζ σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε μία ιστορία έρωτα με τον ηγέτη της επανάστασης της Κούβας το 1959.

Αφού έζησε μαζί με τον Κάστρο εγκατέλειψε την Κούβα και έγινε μέλος του αντικομμουνιστικού αγώνα των ΗΠΑ και προσκλήθηκε από την CIA για να διαπράξει έναν φόνο. Το 1960 επέστρεψε στην Κούβα για να εκτελέσει την αποστολή αλλά υποχώρησε για την αγάπη του Κάστρο.

Η Λόρενζ που σήμερα ζει στο Μέριλαντ διαβεβαιώνει ότι είχε σχέση και με έναν ηγέτη της Βενεζουέλας και κατασκόπευσε διπλωμάτες για το FBI την δεκαετία του 1970 και ενεπλάκη στην δολοφονία του Τζον Κένεντι σύμφωνα με την έκδοση The Hollywood Reporter.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι για την ταινία έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον μεγάλες εταιρίες του Χόλιγουντ ανάμεσά τους οι Warner Bros,η Paramount και η Fox.

Λέτε τo αποτέλεσμα να δικαιώσει την επιλογή των παραγωγών;

The post Ρόλος-έκπληξη για την Τζένιφερ Λόρενς! Ποια ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο θα υποδυθεί; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα