Ρικάρντο Κόστα ο αντί-Αμπιντάλ, Ροζίτσκι για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

O Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρικάρντο Κόστα είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του και αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Τι «παίζει» με εξτρέμ και Αφελάι...

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Μίτσελ είναι κάτι το επείγον, κάτι το αναγκαίο. Άλλωστε έχει τονίσει ο Ισπανός πως πρέπει να βρεθεί στόπερ πριν ανοίξει το παράθυρο της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν καταλήξει στον Πορτογάλο Ρικάρντο Κόστα.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχει στο... βιογραφικό του πλούσια καριέρα καθώς έχει αγωνιστεί στην Πόρτο επί Ζοζέ Μουρίνιο, μάλιστα είχε κατακτήσει και το Champions League, Διηπειρωτικό Κύπελλο. Στην Βόλφσμπουργκ, στην Βαλένθια και αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Αλ Σαρίγια στο Κατάρ.

Ο διεθνής στόπερ κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του στον Ολυμπιακό και περιμένει τηλέφωνο από τους πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα.

Εξτρέμ και... Αφελάι!

Ο Ολυμπιακός, πλην του στόπερ επιθυμεί να αποκτήσει και δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, θέσεις στις οποίες ο Μίτσελ έχει πρόβλημα καθώς δεν έχει πάρει τα μέγιστα από τους ποδοσφαιριστές του, που τουλάχιστον αγωνίζονται σε εκείνη τη θέση. Το όνομα που βρίσκεται πρώτο στη λίστα είναι του Τσέχου ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Τόμας Ροζίτσκι, με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως, σε ό, τι αφορά την θέση του εξτρέμ και τους παίκτες που θα αποκτηθούν δεν θα βιαστούν ιδιαίτερα όπως με τον στόπερ και δεν αποκλείεται να γίνουν πολύ περισσότερες μετεγγραφές από τις τρεις που έχει οριοθετήσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

The post Ρικάρντο Κόστα ο αντί-Αμπιντάλ, Ροζίτσκι για εξτρέμ στον Ολυμπιακό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα