Τηλεοπτική ανασκόπηση 2014: Από την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη στην Τρέμη και το «Κάτω Παρτάλι»

Η αντίστροφη μέτρηση για να αποχαιρετήσουμε το 2014 έχει αρχίσει. Ήταν, ομολογουμένως, μία γεμάτη χρονιά ακόμα και στο τηλεοπτικό πεδίο. Εμείς καταγράψαμε τα σημαντικότερα γεγονότα, που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο, και σας τα παρουσιάζουμε!

Γράφει η Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Θα ξεκινήσουμε από τη νέα άφιξη στο κομμάτι των μίντια, που ακούει στο όνομα Ε. Το νεοσύστατο κανάλι όχι μόνο μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να

συγκεντρώσει και μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα της τηλεόρασης! Κατερίνα Καραβάτου, Χριστίνα Λαμπίρη, Ελεονώρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού είναι μερικές από τις τηλεπερσόνες που πέρασαν το κατώφλι του Ε κάνοντας τα νούμερα τηλεθέασης να πάρουν φωτιά. Βέβαια η εύλογη ερώτηση είναι από πού βρίσκει ο κ. Βρυώνης τόσα χρήματα για να πληρώνει τους τηλε-αστέρες! Άβυσσος η ψυχή του καναλάρχη.

Και πάμε στην τιτανομαχία των πρωινάδικων. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Μάρκος Σεφερλής μετακομίζει στο Mega και αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ακολουθώντας το παράδειγμα των αντιπάλων του Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, πήρε στο πλευρό του τη σύζυγο του, Έλενα Τσαβαλιά και ρίχτηκαν στη μάχη. Αν και στην αρχή έδειξαν ότι είναι τα φαβορί της σεζόν, η πορεία τους απογοήτευσε. Μέσα σε λίγες εβδομάδες ,όχι μόνο έχασαν την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης αλλά οι Σκορδολιαγκέοι κέρδισαν την παλιά τους αίγλη αποδεικνύοντας ότι ο παλιός είναι αλλιώς!

Δεν υπάρχει τηλεοπτική ανασκόπηση χωρίς μια βαρβάτη εγκυμοσύνη. Φυσικά μιλάμε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής αφού περιμένει το παιδί του αγαπημένου της Ματέο Παντζόπουλου. Και μπορεί να μην το έχει παραδεχτεί ανοιχτά αλλά η κοιλίτσα όσο πάει και φουσκώνει. Και μαζί με αυτήν φυσικά και τα νούμερα τηλεθέασης της που έχουν πάρει την ανιούσα.

Αφού μιλάμε για τη μεσημεριανή ζώνη και την Ελένη Μενεγάκη, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την αντίπαλό της, Τατιάνα Στεφανίδου. Η Τάτι του κοινού, μετακόμισε στη ζώνη των 13.00 με ανανεωμένο κόνσεπτ και lifestyle θεματολογία. Τι να τα κάνεις, όμως, που έχει απέναντί της την τιτανομέγιστη Ελένη. Άκλαυτη η Τατιάνα !

Ας μιλήσουμε και για την Άννα Δρούζα. Πρέπει να είναι η μοναδική παρουσιάστρια που επανήλθε στην TV μετά από χρόνια απουσίας και χάθηκε σε χρόνο DT. Η εκπομπή «Μπορώ» στον Σκάι είχε μόνο 4 μέρες ζωή αφού τα νούμερα ήταν για… κλάματα!

Μετά από 13 χρόνια επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια έκατσε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του σόου «Just the 2 of us» χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όχι μόνο δεν κατάφερε να δώσει το απαιτούμενο κύρος στο σόου και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης αλλά στολίστηκε από τις τηλεκριτικούς με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

Και από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση! Κανείς δεν περίμενε την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η σιδηρά κυρία του σταθμού αποχώρησε από το κανάλι της Μεσογείων μετά από πολλά χρόνια χαρίζοντας τη θέση στην Μαρία Σαράφολγου. Τώρα αν με ρωτάτε γι’ αυτό; Το χάσμα τεράστιο και αγεφύρωτο.

Από τις δυνατές στιγμές του 2014 ήταν και η γέννηση της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόραση ή αλλιώς (ΝΕΡΙΤ) όπου έκανε την εμφάνιση της στις 4 Μαΐου του 2014 στις 18:00 μ.μ.

Σειρές σε πρώτο πλάνο

Τα 2014 ήταν και η χρονιά της ελληνικής μυθοπλασίας! Ή για την ακρίβεια η χρονιά όπου οι σειρές έκαναν δυνατό come back. Μία από τα σίριαλ που ξεχώρισαν και θύμισαν τις παλιές καλές εποχές είναι το «Κάτω Παρτάλι». Η σειρά φαινόμενο, που σύντομα θα δούμε και το δεύτερο κύκλο της χάρισε στο Mega εξωφρενικά νούμερα, που άγγιζαν και το 60%, και σε όλους εμάς σαν κοινό στιγμές άφθονου γέλιου.

Μιλώντας για σειρές, δεν μπορούμε να αναφερθούμε στην ελληνοκυπριακή συμμαχία. Σύνηθες φαινόμενο του 2014 ήταν και οι καθημερινές σειρές-ελληνοκυπριακές παραγωγές, όπως «Μπρούσκο», «Όνειρο ήταν», «Όρκος σιωπής», «Ρουα μάτ».

Για το τέλος, αφήσαμε μία ακόμα όμορφη έκπληξη στο χώρο της μυθοπλασίας. Η σειρά «Ταμάμ» του Ant1 είναι μία από τις δουλειές που αγκαλιάστηκαν από την πρώτη στιγμή αφού τόσο το σενάριο όσο και η επιλογή του καστ κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι!

The post Τηλεοπτική ανασκόπηση 2014: Από την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη στην Τρέμη και το «Κάτω Παρτάλι» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα