Πρωτοσέλιδα: Στον ανακριτή η γυναίκα του Γιάννου μαζί με τους δύο κουμπάρους

Υψηλότερες συντάξεις με τέσσερις κινήσεις, τα παράθυρα της εφορίας για να γλιτώσετε τα τεκμήρια και ο έλεγχος που ξεκινά για τον Γιάννο Παπαντωνίου είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μυστικό τετ α τετ για Κουβέλη Πρόεδρο Δημοκρατίας".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σενάριο που περιέχει την εκλογή του Φώτη Κουβέλη στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τις ψήφους της Ν.Δ. προσπαθούν να θέσουν παρασκηνιακά σε εφαρμογή παράγοντες του πρωθυπουργικού

περιβάλλοντος...".

ΕΘΝΟΣ: "Υψηλότερες συντάξεις με τέσσερις κινήσεις".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "παράθυρο για πρόσθετες συνταξιοδοτικές αποδοχές, που κυμαίνονται από 200 έως 2.000 ευρώ ετησίως, μπορούν να ανοίξουν οι ασφαλισμένοι αξιοποιώντας τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Αποφεύγουν περικοπές και επώδυνες κρατήσεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ρώσοι Σαμανοι: «Ο τάφος των αντίχριστων άνοιξε στην Ουκρανία»!!!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "βρίσκονται στην... Αυλή του Πούτιν και ο κόσμος του θεωρεί προικισμένα άτομα, με δυνατότητα επικοινωνίας με το Υπερπέραν".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα παράθυρα της εφορίας για να γλιτώσετε τα τεκμήρια".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία ονομάζονται πλέον «αντικειμενικές δαπάνες», είναι ποσά τα οποία, σύμφωνα με τη λογική του υπουργείου Οικονομικών, αντιπροσωπεύουν τις ελάχιστες ετήσιες δαπάνες χρήσης και συντήρησης περιουσιακών στοιχείων, όπως κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, αεροσκάφη και πισίνες, αλλά και ποσά που, σύμφωνα με το υπουργείο, αντιπροσωπεύουν τα ελάχιστα ετήσια έξοδα του φορολογούμενου για την ατομική του συντήρηση".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Σφίγγει ο κλοιός για τον Γιάννο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η σύζυγος του πρώην υπουργού εθνικής Αμυνας, Σταυρούλα Κουράκου, όπως και το ζεύγος Κανδαλέπα, κουμπάροι του Γιάννου Παπαντωνίου, πέρασαν το κατώφλι των ανακριτών Μαλλή και Σταυρόπουλου, που χειρίζονται τα εξοπλιστικά προγράμματα, προκειμένου να καταθέσουν με την ιδιότητα του μάρτυρα".

ΕΣΤΙΑ: "Ο «αναμορφωτής» της Ευρώπης!".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει ντόμινο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες», εδήλωσε με περισσή αλαζονεία ο κ. Α. Τσίπρας, σε συνέδριο με τίτλο «Η Αριστερή εναλλακτική για την Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο".

Η ΑΥΓΗ: "Μονταζιέρα για την ύφεση".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στο 7% έκλεισε τελικά από την ΕΛΣΤΑΤ η συρρίκνωση του ΑΕΠ το 2012, αντί του 6,4% που είχε ανακοινωθεί «Προσωρινή» η αποτίμηση για ύφεση 3,9% το 2013, με την τελική καταγραφή να μετατίθεται για τον Οκτώβριο του 2014!".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ενα δισ. εξαμαρτείν".

Η εφημερίδα υποστηρίζει "τελειωτικό χτύπημα για 3.500 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως σε ακριτικούς νομούς αποτελεί η απαίτηση του Δημοσίου να επιστραφούν αναδρομικά ενισχύσεις ύψους ενός δισ. ευρώ, οι οποίες δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εκρηξη οργής στην Τουρκία".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "να αναμετρηθούν στις κάλπες της 30ης Μαρτίου κάλεσε τους αντιπάλους του ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς δεκάδες χιλιάδες κόσμου πλημμύριζαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και άλλων μεγάλων τουρκικών πόλεων".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Μάχη για το πλεόνασμα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Αντώνης Σαμαράς δεν υποχωρεί σε ό,τι αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα. Στη διαβεβαίωση αυτή, παρά τις αντιρρήσεις της τρόικας, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στα όσα έχει εξαγγείλει για τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος σε ένστολους, χαμηλοσυνταξιούχους και αδύναμες ομάδες, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ριζική αντίθεση στις απολύσεις στο Δημόσιο".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διαθεσιμότητες, την αξιολόγηση και τις καταργήσεις οργανισμών στο Δημόσιο".

ΤΑ ΝΕΑ: "Κάθε τρίμηνο το φοροτέστ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε «τεστ αλήθειας» θα υποβάλλει η Εφορία ανά τρίμηνο - κι όχι ανά μήνα όπως είχε αποφασιστεί αρχικά - περίπου ένα εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες. Με ηλεκτρονικό τρόπο θα πρέπει να καταθέτουν αναλυτικά στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες τους, από το πρώτο ευρώ, προκειμένου να γίνονται διασταυρώσεις με στόχο την πάταξη της κλοπής ΦΠΑ αλλά και της απόκρυψης εισοδήματος".

Το ΠΟΝΤΙΚΙ: "Οι αναλώσιμοι".

Η εφημερίδα γράφει "η συζήτηση περί κυβερνητικής σταθερότητας, όσες εσωκομματικές παραμέτρους κι αν έχει σήμερα, δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον κρίσιμο παράγοντα των δανειστών. Από τις δικές τους αποφάσεις θα κριθεί η πολιτική επιβίωση τόσο της κυβέρνησης όσο και των κομμάτων που τη συγκροτούν. Προς το παρόν όλοι παραμένουν εκκρεμείς, με τον φόβο ότι είναι, εν τέλει, πολιτικά αναλώσιμοι..."

Kontranews: "Στον ανακριτή η γυναίκα του Γιάννου μαζί με τους δύο κουμπάρους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας, Γ. Παπαντωνίου έχει αρχίσει μετά την κατάθεση της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου στους ειδικούς ανακριτές που ερευνούν το σκάνδαλο για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πέντε «μνηστήρες» για τρεις ασφαλιστικές".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "επισπεύδονται οι εξελίξεις για τις πωλήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών που είναι θυγατρικές τραπεζών μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών θα καθορίσουν σε μεγάλος βαθμό τις σχέσεις των θυγατρικών ασφαλιστικών εταιρειών".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αιφνίδιος θεσμικός γρίφος στα κεφάλια των τραπεζών".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε δήλωση γρίφο, ως προς το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου των συστημικών τραπεζών που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί από το ΤΧΣ, προχώρησε χθες ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Παπαδάκης, στη Βουλή, παίρνοντας αποστάσεις από τα τελικά ποσά που θα απαιτηθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα