Πρωτοσέλιδα: Καταρρέουν τα ταμεία λόγω PSI, ύφεσης και Εθνικής

To ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, οι αλλαγές στο Δημόσιο και η λίστα με τους 6.000 «φυγάδες» των κυπριακών τραπεζών είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Οδύσσεια στη δημόσια διοίκηση – Έρευνα του ΑτΚ στη Θεσσαλονίκη: Όμηροι εγκυκλίων, πολυνομίας, ελλείψεων οι πολίτες. Επίσης στην πρώτη σελίδα : Θεσσαλονίκη- Νεκρή

ζώνη εμπορίου- Πάνω από 250 τα λουκέτα σε ισόγεια καταστήματα των εμπορικότερων δρόμων στο κέντρο της πόλης.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Φοβού τους … Γερμανούς και δώρα φέροντες- Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά η … Siemens μένει !- Ατέλειωτα δωράκια σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και σε όλους τους πρώην και νυν πρωθυπουργούς.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Οι 6.000 “φυγάδες” από τις κυπριακές τράπεζες- Ντοκουμέντο : Τα ονόματα και τα ποσά- Όλη η λίστα με τους “έξυπνους” που γλίτωσαν το κούρεμα. Επίσης από την πρώτη σελίδα της εφημερίδας : Μήνυμα Σαμαρά σε υπουργούς : Φέρτε μου λύσεις, όχι προβλήματα.

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Ληστεία 37 δισ. στα ταμεία – Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία λόγω PSI, ύφεσης και Εθνικής – Ο Σαμαράς προαναγγέλλει απολύσεις στο Δημόσιο- Τα χειρότερα από τον Ιούνιο. Η εφημερίδα στην πρώτη σελίδα αναφέρεται και στο αφιέρωμά της για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Επικουρικές συντάξεις – οι μεγάλες ανατροπές – οδηγός με αναλυτικά παραδείγματα. Επίσης από την πρώτη σελίδα : Γερμανικές αποζημιώσεις- Ζητείται ηθική δικαίωση για την Ελλάδα.

Η ΕΠΟΧΗ : Οι επίορκοι βρίσκονται στο Μαξίμου- Κουρεύουν καταθέσεις και δημοσίους υπαλλήλους- Σύσκεψη των τριών αρχηγών για να ρυθμίσουν τις εσωτερικές τους αντιθέσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Πως διαμορφώνονται δόσεις και όροι για τις ληξιπρόθεσμες – Απεριόριστες δόσεις για μικροοφειλέτες- μείωση προσαυξήσεων έως 50%. Επίσης από την πρώτη σελίδα : ” Μεγάλες προσδοκίες από τον ξένο τουρισμό ” και ” Εγρήγορση στην Αθήνα- Η Άγκυρα στέλνει ερευνητικό σκάφος στην ανατολική Μεσόγειο” .

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Καταθέσεις – Πόσο εξασφαλισμένες είναι- Η αλήθεια για την “ομπρέλα” των 100.000 Ευρώ- Τι παιχνίδι παίζεται με τα λεφτά μας.

ΚΕΡΔΟΣ : Η πολυετής λιτότητα πλήττει σοβαρά την υγεία των πολιτών. Αλλά ο κλάδος της υγείας και του φαρμάκου αναπτύσσεται και προσφέρει θέσεις εργασίας- Οι ειδικοί προτείνουν κοινό σχέδιο διάσωσης για τα συστήματα υγείας του ευρωπαϊκού νότου.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Αποκάλυψη 1: Η κόρη του Αναστασιάδη (τη νύχτα που σταύρωσαν την Κύπρο) έφαγε σούσι στο Κολωνάκι και τα … έσπασε στον Ρέμο ! Αποκάλυψη 2 : 2.950 Ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις του Μηταράκη στο Δουβλίνο.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Ντοκουμέντα για κατοχικό δάνειο και επανορθώσεις – Κύριε Σόιμπλε, ιδού η απόδειξη ότι ο Χίτλερ ξεπλήρωνε ! – Στον πρωθυπουργό πόρισμα για τις ελληνικές αξιώσεις. Επίσης από την πρώτη σελίδα της εφημερίδας : ” Siemens: Οι Γερμανοί με τα μαύρα ταμεία ” και ” Πρόσφυγες στο Αιγαίο- Ζωή και θάνατος στα άγρια κύματα ” .

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : 19ο συνέδριο του ΚΚΕ : Λαϊκή Συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία – Ο σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος – Με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου- “Κάτω απ΄την ίδια σημαία συνεχίζουμε, προχωράμε και θα νικήσουμε!”- Μπροσούρα με μοναδικά ντοκουμέντα από το αρχείο του ΚΚΕ προς τιμήν του 19ου συνεδρίου.

Ο ΛΟΓΟΣ : Απ΄το κακό στο χειρότερο οι έμποροι- καθολική απογοήτευση των επιχειρηματιών- Αιτίες : οικονομική αστάθεια, μειώσεις μισθών, αβεβαιότητα και το κλίμα φόβου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : Αυτό το κράτος παλεύετε να σώσετε ; Δημόσιος υπάλληλος ετών 91- Έκθεση – σοκ του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας : Τι “παίζει” στο Mega , Αλέξη; Όταν ο Σύριζα βρίσκει εχθρούς και συμμάχους εκεί που δεν θέλει- Από τον πόλεμο ανακοινώσεων στα γεύματα καχυποψίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : Το τέλος των “κόκκινων γραμμών” – Προσγείωση των κυβερνητικών εταίρων στο ρεαλισμό μετά από άσκοπες παλινδρομήσεις ετών- Τα πρώτα σημάδια ωρίμανσης σε κόμματα και αρχηγούς σηματοδοτούν ένα νέο δρόμο για την Ελλάδα.

ΤΟ ΒΗΜΑ : Τι φοβάται ο Σόιμπλε- Η αλήθεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις- Πόσα δισ. Ευρώ αξίζουν σήμερα οι 13,5 εκατομμύρια χρυσές λίρες του κατοχικού δανείου. Επίσης από την πρώτη σελίδα : Το παρασκήνιο για τις τράπεζες- Αυξήσεις τώρα ή στο σφυρί τον Σεπτέμβριο. Η εφημερίδα φιλοξενεί επίσης συνέντευξη του κ. Φώτη Κουβέλη, υπό τον τίτλο “Καρφιά Κουβέλη για Σαμαρά- Στουρνάρα”.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : “Πούλησαν” την Εθνική – Υπεράθλιο παιχνίδι παίχθηκε σε βάρος της – Εκείνοι που γνωρίζουν τι συνέβη κρατούν το στόμα τους κλειστό για φοβούνται για τη ζώη τους .

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Το τελικό σχέδιο για τις απολύσεις στο δημόσιο -Κλείδωσαν αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του 2014. Επίσης στην πρώτη σελίδα : Κοντά σε συμφωνία η κυβέρνηση- Τον Ιούνιο η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από Σεπτέμβριο φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης.

REAL NEWS : Ξέσπασμα του Άκη από τη φυλακή- αποκλειστική συνέντευξη – “Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου”- Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας : Αποκλειστικό: Υφυπουργός του Καραμανλή αποκαλύπτει στη R το τελεσίγραφο των ΗΠΑ για τη συνεργασία με τους Ρώσους.

FREE SUNDAY : Η κρίση αλλάζει τον τρόπο ζωής – Μεγάλη μείωση σε γάμους, διαζύγια, γεννήσεις- Λουκέτα σε αγαπημένα στέκια της Αθήνας- Στροφή στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Keywords
psi, τι ειναι το psi, πρωτοσελιδα, απολυσεις στο δημοσιο, ελευθερη ωρα, κυριακατικη ελευθεροτυπια, μειωση μισθων, πρωτο θεμα, το βημα, πετρελαιο θερμανσης, real news, τραπεζες, θεσσαλονικη, ωρα, siemens, κουρεμα, σαμαρας, αυγη, βραδυνη, ζητείται, ελλαδα, εποχη, καθημερινη, νικη, κερδοσ, δημοκρατια, κυπρος, ελευθεροτυπια, σόιμπλε, ριζοσπαστησ, ΚΚΕ, θεμα, σοκ, mega, αρθρο, βημα, ΦΠΑ, πετρελαιο, real, news, ηπα, free, Αντωνης Σαμαρας, εθνικη τραπεζα, συριζα, σταση εργασιας, αιγαιο, εφημεριδα δημοκρατια, αλλαγη ωρας, τραπεζα της ανατολης, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αθηνα, οφειλετες δημοσιου, θεμα εκθεσης 2012, στουρναρας, εκλογες ηπα, νίκος αναστασιάδης, σχεδιο αθηνα, κυπρος εκλογες, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2014, κομματα, φπα στην εστιαση, ζητείται, ριζοσπαστησ, αυγη, βημα, βραδυνη, δημοκρατια, δωρα, εθνικη, ηθικη, ηπα, θανατος, θεμα, καθημερινη, οδυσσεια, ονοματα, σοσιαλισμος, υγεια, χιτλερ, ωρα, mega, news, siemens, αγκυρα, αρθρο, αποκαλυψη, ασφαλιστικα ταμεια, δανειο, δημοσιο, διοικηση, δουβλινο, εγρηγορση, ευρω, εκθεση, εποχη, ερευνα, εστιαση, ετων, εφημεριδα, ζωη, ζωης, ζωνη, εμποροι, ιδια, υφυπουργος, θεσεις εργασιας, κυβερνηση, κυματα, κυριε, κλιμα, λεφτα, μαξιμου, μειωση, νικη, νυχτα, οδηγος, ομηροι, προβληματα, πωλησεις, σημαδια, σόιμπλε, σοκ, στομα, σφυρι, σχεδιο, φυλακη, χειροτερα, η εφημεριδα, κλειστο, παιχνιδι, σημαια, θεματα, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα