Ο Αλ Πατσίνο θα «ντυθεί» Ωνάσης στη νέα του ταινία!

Δύο μύθοι της παγκόσμιας κοινής γνώμης πρόκειται να συναντηθούν, έστω πνευματικά, καθώς ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση, στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Έλληνα κροίσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ένθετου Real Life, η νέα πολυαναμενόμενη ταινία θα φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Φερνάντο

Μεϊρέλες. Η επιλογή του Αλ Πατσίνο έγινε, όπως είναι λογικό, εξαιτίας των εκπληκτικών υποκριτικών του δυνατοτήτων, ωστόσο ρόλο έπαιξε και η ομοιότητα μεταξύ των δύο ανδρών.

Εντός ολίγων ημερών, στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας, που θα τιτλοφορείται «Nemesis», και θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς, «Νέμεσις, η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο’ και το ερωτικό τρίγωνο που διέλυσε τους Κένεντι», θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα στηρίζεται στη σχέση του με την Τζάκι Κένεντι, και στην τεράστια κόντρα του με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος παρεμπόδισε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ωνάση στις ΗΠΑ, κάτι που ο Έλληνας κροίσος δεν ξέχασε ποτέ και φρόντισε να του το ανταποδώσει, όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θα αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη ο Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ ακόμα αναζητείται η ιδανική υποψήφια για τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι.

Άλλα βασικά θέματα στα οποία θα εστιάσει η ταινία θα είναι το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα κροίσου, η θυελλώδης σχέση του με τη Μαρία Κάλλας, ο γάμος του με την Τζάκι Κένεντι, η σχέση του με τα δύο παιδιά του, Αλέξανδρο και Χριστίνα, αλλά και η πολύ έντονη κοσμική ζωή του.

Στόχος του σκηνοθέτη Μεϊρέλες είναι να απεικονίσει, όσο πιο πιστά, τις άγνωστε πτυχές της ζωής του Ωνάση, δίνοντας έμφαση στις διαπροσωπικές του σχέσεις, και συγκεκριμένα στον πόνο που βίωσε από τον χαμό του γιου του, καθώς και στο τίμημα των επιλογών του σε συναισθηματικό επίπεδο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης επιθυμούσε να πραγματοποιήσει μέρος των γυρισμάτων της καινούργιας του ταινίας στην Ελλάδα, ωστόσο, το απαγορευτικό κόστος της παραγωγής, καθώς και η μη χρησιμοποίηση του Σκορπιού, που δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθεί, καθιστούν το σενάριο αυτό μη πραγματοποιήσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα