Προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθούν πήραν οι Γερμενής, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος

Προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθούν πήραν πριν από λίγο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας και Γιώργος Γερμενής.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στις ανακρίτριες και ο τρίτος βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που λάβει και αυτός προθεσμία, ενώ προσήλθε στο Εφετείο συνοδευόμενος από την έγκυο σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στις ανακρίτριες

Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου. Και οι τρεις βουλευτές είχαν κληθεί να απολογηθούν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και η βουλευτική τους ασυλία είχε αρθεί στις 16 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, την ώρα που έφθασαν στον Άρειο Πάγο, έξω από τον χώρο του Εφετείου είχαν συγκεντρωθεί, από νωρίς το πρωί, τουλάχιστον 100 – 150 Χρυσαυγίτες με πανό συμπαράστασης στους τρεις βουλευτές, αλλά και στους προφυλακισμένους Μιχαλολιάκο, Παπά και Λαγό που έγραφε «Οχι φυλακές για τους εθνικιστές», ενώ δεύτερο πανό είχε τα πρόσωπα των δολοφονημένων μελών της οργάνωσης.

Λίγο αργότερα εξελίχθηκε και συγκέντρωση αντεξουσιαστών στην οδό Λουκάρεως αφού ο κατηγορούμενος Τάσος Θεοφίλου οδηγήθηκε στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα