Ταξίδι στη μαγεία του Instagram με 852 εικόνες από όλο τον κόσμο – Μία από κάθε χρήστη [βίντεο]

Ένα βίντεο διάρκειας 1.46 λεπτά από τον Γάλλο art director, Τόμας Γιουλιέν ταξίδι στον χρόνο, στον κόσμο, στην εποχή, στην κουλτούρα. Το μόνο που χρειάστηκε είναι 852 φωτογραφίες από 852 διαφορετικούς χρήστες του Instagram και όρεξη και φαντασία!

Μπροστά στα μάτια μας φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ ο Γιουλιέν δημιουργεί οπτική 360 μοιρών και μια εξαιρετική εναλλαγή

σκηνών. Η δυναμική της κάθε σκηνής γίνεται ακόμα πιο έντονη χάρη στα γνωστά φίλτρα του Instagram.

«Το Instagram είναι μια απίθανη πηγή για να βρεις όλων των ειδών τις φωτογραφίες. Ήθελα να δημιουργήσω μια δομή που να πηγάζει από όλο αυτό το χάος. Το αποτέλεσμα είναι ένα φιλμ μικρής διάρκειας που δείχνει τις αμέτρητες δυνατότητες των social media», λέει ο δημιουργός του βίντεο. Όταν τον ρώτησαν για τα πνευματικά δικαιώματα των 852 διαφορετικών χρηστών απάντησε: «Αν αναγνωρίσετε μια δική σας φωτογραφία, φωνάξτε μου και θα σας συμπεριλάβω στα credits του βίντεο».

Το Gold on the Ceiling των The Black Keys σαν μουσικό χαλί, έρχεται να ολοκληρώσει τη δυναμική αυτού του φιλμ με τον καλύτερο τρόπο.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα