Πως δεν θα πάρετε κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών

15:28 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Γυμναστείτε στην παραλία.

Όλοι αναμένετε την ημέρα που θα βγείτε σε άδεια και θα ξεκουραστείτε. Σίγουρα λοιπόν τις περισσότερες ώρες θα τις περνάτε στην παραλία με καλή παρέα. Ηλιοθεραπεία, ανάγνωση βιβλίου, χαλάρωση, καλό φαγητό, ενδεχομένως και καμία μπύρα για να δροσιστείτε. Όλα αυτά είναι ιδανικά και ανυπομονείτε. Ωστόσο αν τα ακολουθήσετε όλες τις ημέρες των διακοπών σας είναι σίγουρο ότι θα πάρετε παραπάνω από ένα, δύο κιλά.

Τί μπορείτε να κάνετε;

• Κολυμπήστε στη θάλασσα. Δεν αρκεί να βουτάτε

για να δροσίζεστε, πρέπει να κολυμπάτε. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και aqua aerobic αν είστε τόσο fan με τη γυμναστική. Είκοσι λεπτά κολύμπι την ημέρα είναι μία καλή γυμναστική για τις διακοπές σας.

• Παίξτε ρακέτες με τον φίλο σας ή το σύντροφό σας. Ακόμα και αν δεν ξέρετε, μπείτε στη διαδικασία να μάθετε, ποτέ δεν είναι αργά. Οι ρακέτες είναι ένα καλό είδος γυμναστικής με το ποίο γυμνάζετε όλο σας το σώμα. Όταν ιδρώσετε κάνετε μια βουτιά στη θάλασσα και αν αντέχετε κολυμπήστε για δέκα λεπτά.

• Παίξτε βόλεϊ με την παρέα σας. Ζητήστε και από τους διπλανούς, αν η παρέα σας δεν είναι τόσο φανατική. Είναι επίσης ένα άθλημα που γυμνάζετε όλο σας το σώμα. Δε χρειάζεται να αγγίξετε επαγγελματικά επίπεδα, μόνο το τρέξιμο για να πιάσετε την μπάλα και η κίνηση των χεριών αρκούν.

• Πίνετε αρκετά λίτρα νερού. Η ζέστη ευνοεί την όρεξη για ενυδάτωση. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν και πιείτε αρκετά λίτρα νερού που είναι το Α και το Ω της υγιεινής διατροφής. Απολαυστικά τα cocktail και οι μπύρες, ωστόσο κρύβουν αρκετές θερμίδες. Συνδυάστε και τα δύο στις απαιτούμενες ποσότητες.

Το διαβάσαμε στο Jenny.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα