Πώς αναγνωρίζεις το μπαμπά σου όταν έχει δίδυμο αδερφό; [βίντεο]

Τα μωρά, εκτός από αποτέλεσμα της επιθυμίας του ανθρώπου να αφήσει κάτι από τα γονίδια του στον κόσμο, είναι και ένα ελιξήριο νεότητας. Η γέννηση τους και η παρουσία τους κοντά στον γονιό μέχρι να μεγαλώσουν, ανάβει την φλόγα του παιδιού που έχουν μέσα τους. Πολύ περισσότερο τους μπαμπάδες.

Η μαμά είναι καταδικασμένη με το ρόλο του φύλακα, αυτού που φροντίζει για τα πράγματα, ενώ ο μπαμπάς έχει και κάτι παραπάνω. Τον ρόλο του διασκεδαστή. Ακόμα κι όταν το μωρό δεν είναι σε φάση να καταλάβει πράγματα κι απλώς το μυαλό του τα απορροφά, εκείνος παίζει μαζί του και σε αρκετές περιπτώσεις

μπορεί να του κάνει και μικρές πλάκες.

Όπως ο μπαμπάς του βίντεο που έβαλε στη μέση την λίγων μηνών κόρη του και έφερε για παρέα τον δίδυμο αδερφό του. Προφανώς το μωρό δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να συλλάβει αυτή την έννοια, οπότε κυριολεκτικά τα παιξε.

Όταν ήταν στην αγκαλιά του πραγματικού μπαμπά κοιτούσε από την άλλη, φώναζε Dada και ζητούσε την αγκαλιά του αδερφού. Όταν ήταν στην αγκαλιά του αδερφού γινόταν το ίδιο για να επιστρέψει στο μπαμπά. Ώσπου κάποια στιγμή κουράστηκε με αυτό και έδειχνε τη μαμά της που είναι μία και σίγουρη.

The post Πώς αναγνωρίζεις το μπαμπά σου όταν έχει δίδυμο αδερφό; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, [βίντεο],pos, [vinteo]