Ομπάμα – Κολμπέρ παίζουν football στο Λευκό Οίκο και η Μισέλ καραδοκεί [βίντεο]

Μπορεί να βρισκόμαστε πολλές ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του NFL, το Super Bowl, όμως ακόμα υπάρχουν πράγματα που έκαναν στην αμερικανική τηλεόραση, τα οποία αξίζουν περισσότερο κι από το παιχνίδι για εμάς τους Ευρωπαίους που δε γνωρίζουμε γρι από το πολύπλοκο american football.

Ένα από αυτά, ίσως το καλύτερο απ΄όλα, είναι και αυτό που ετοίμασε ο Στίβεν Κολμπέρ ειδικά για το βράδυ της Κυριακής, μιας μέρας που κανονικά δεν βγαίνει

στον αέρα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής του Late Night Show βρέθηκε στο πλατό και αποκάλυψε τους καλεσμένους που θα έχει στη διάρκεια της βραδιάς στο στούντιο. Πριν απ΄όλα όμως έριξε μερικές μπαλιές με κάποιους ειδικούς ανθρώπους.

Πρώτα με τους στρατιώτες σε μια αμερικάνικη βάση στο Αφγανιστάν, μετά με έναν αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μετά με τον Τσουμπάκα και τέλος... με τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο Κολμπέρ πέταξε τη μπάλα από το στούντιο του κι αυτή βρέθηκε στο Λευκό Οίκο στο χέρι του Προέδρου. Μετά ο Κολμπέρ βρέθηκε κι αυτός δίπλα του και συνομιλούσαν με τον Κολμπέρ στο στούντιο.

Όταν όμως ο Μπάρακ πήγε να στείλει τη μπάλα πίσω, εκείνη κατέληξε στη Μισέλ που μάθαινε χορό σε παιδιά. Εκείνη την έπιασε σαν επαγγελματίας quarterback και ρώτησε με άγριο ύφος ποιος πέταξε τη μπάλα. Ο Ομπάμα έδειξε με το δάχτυλο τον Κολμπέρ και έγινε καπνός.

The post Ομπάμα – Κολμπέρ παίζουν football στο Λευκό Οίκο και η Μισέλ καραδοκεί [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομπάμα – Κολμπέρ, Λευκό Οίκο, Μισέλ, [βίντεο],obama – kolber, lefko oiko, misel, [vinteo]