Αποστομωτική η απάντηση της Πάολας για τις φωτογραφίες του νεκρού πατέρα της: «Εμείς δεν είχαμε κηδεία»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση του ενός από τους δύο ιερείς που έψαλλαν την νεκρώσιμη ακολουθία του πατέρα της Πάολας, με το να αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.

Με διακριτικό τρόπο, το YouWeekly.gr, επικοινώνησε με την Πάολα για να ακούσει και τη δική της εκδοχή στο χαμό που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη κίνηση του ιερέα. Βέβαια, η απάντηση της προκαλεί έκπληξη, καθώς μια τέτοια δήλωση δεν την περιμέναμε. Και όμως η τραγουδίστρια μας ξάφνιασε ξανά:

«Εμείς

εχθές δεν είχαμε κηδεία, είχαμε ένα μεγάλο πανηγύρι, είχαμε φέρει όργανα, τραγουδιστές και δεν κλαίγαμε… γελάγαμε! Εμείς έτσι ξεπροβοδίζουμε τους ανθρώπους μας, με γέλια, φωνές και νταούλια, σαν να είναι τα γενέθλιά τους! Μάλιστα -όπως θα είδατε- δεν φοράμε μαύρα, φοράμε τα καλά μας και πολλοί από εμάς φοράμε και λευκά. Έτσι είναι τα έθιμα, έτσι τα βρήκαμε και όπως στην γιορτή δεν έχουμε πρόβλημα με φωτογραφίες και βίντεο, έτσι και τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα»...

Είπατε κάτι;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Αποστομωτική η απάντηση της Πάολας για τις φωτογραφίες του νεκρού πατέρα της: «Εμείς δεν είχαμε κηδεία» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα