Ποιοι είναι οι στρατιωτικοί που πήραν μίζες σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ευσταθίου

10:50 6/1/2014 - Πηγή: KoolNews

«Σεισμό» τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που έκανε ο 82χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Ευσταθίου ο οποίος «έδωσε» όλους όσοι έλαβαν μίζες από τον ίδιο για τις... αμαρτωλές συμβάσεις των εξοπλιστικών.

Ο επιχειρηματίας όπως είπε έδωσε μίζες σε αρκετά πρόσωπα, υψηλόβαθμα και μη. Μεταξύ αυτών ο αποβιώσας πρώην αρχηγός ΓΕΝ, ναύαρχος, Γιώργος Θεοδωρουλάκης, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Κωνσταντίνος Παναγιωτάκη

καθώς και άλλοι αξιωματικοί.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γιώργος Θεοδωρουλάκης

Γεννημένος στο Ρέθυμνο το 1945, αποφοίτησε από τη σχολή ναυτικών δοκίμων το 1967, και υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα υποβρύχια του ελληνικού στόλου, έγινε αρχηγός στόλου, και αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 αποσπάστηκε στο ελληνικό κλιμάκιο στα ναυπηγεία της Η.D.W. στο Κίελο της Γερμανίας όπου και γνώρισε και παντρεύτηκε τη Σαμπίνα, κόρη Γερμανού αξιωματικού του στρατού που υπηρετούσε στην ίδια περιοχή. Ο Γιώργος Θεοδωρουλάκης δεν ζούσε -παρά τα όσα κατήγγειλε ο Ευσταθίου- «μεγάλη ζωή» καθώς έμενε με την τετραμελή οικογένειά του σε ένα λιτό διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 επί υπουργού Τσοχατζόπουλου καταλαμβάνει τις θέσεις του Αρχηγού Στόλου και εν συνέχεια του Αρχηγού ΓΕΝ.

Ο Θεοδωρουλάκης αρνήθηκε τις υποδείξεις του τότε ΥΕΘΑ Γιάννου Παπαντωνίου για να αποστρατεύσει τον υπαρχηγό του. Το Μάρτιο του 2002 παραιτήθηκε ένα χρόνο και κάτι από την ημέρα που είχε αναλάβει την αρχηγία του ΠΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα