Clock: Στο Χαλάνδρι ο χρόνος αποκτά άλλη σημασία

08:39 6/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Το Χαλάνδρι ανήκει σε εκείνες τις περιοχές που εδώ και δύο χρόνια έχουν κάνει ένα μεγάλο μπαμ στη νυχτερινή ζωή και έχουν αρχίσει να φέρνουν πίσω τον κόσμο τους. Το Clock είναι άλλος ένας λόγος για να επιλέξεις το Χαλάνδρι για τη βραδινή σου έξοδο, γιατί εδώ θα βιώσεις διαφορετικά το χρόνο.

Πρόκειται για έναν ιστορικό χώρο στην περιοχή που κατάφερε να πάρει τη μορφή του μπαρ που αναζητούσαμε. Ένας all day industrial

χώρος που θυμίζει έντονα τα jazz bars της Νέας Υόρκης, με το τσιμέντο και το τούβλο να συνδυάζονται αρμονικά με το ξύλο.

Πρώτα και κύρια το Clock θα το επισκεφτείς για τον καφέ του. Έχει τα πιο ξακουστά χαρμάνια καφέ της περιοχής και σερβίρει έναν απολαυστικό καφέ μαζί με γλυκά σνακ. Η συνέχεια περιλαμβάνει γευστικά γκουρμέ πιάτα με κρασί, μπύρα ή οτιδήποτε τραβάει η όρεξη σας και το βράδυ σας περιμένει με δυνατές μουσικές, κυρίως dancebeat/mainstream ελληνικά και ξένα, με πολλές ροκ παρεμβάσεις.

Όσο για τα ποτά του και τα cocktail του μην ανησυχείς ούτε για την ποιότητα ούτε για την τιμή: το χέρι δε θα μπει βαθιά στην τσέπη και το στόμα θα καλυφθεί απόλυτα από τους συνδυασμούς των ποτών και μερικές ιδιαίτερες δημιουργίες. 1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Αναζητήσεις
clock χαλανδρι
Τυχαία Θέματα