Ποδοσφαιριστής καταγγέλλει τον Λεβαδειακό ότι τον άφησε άστεγο

Ο Εμάνουελ Κονέ καταγγέλλει πως ο Λεβαδειακός τον έδιωξε από το σπίτι του και ότι του «έκοψε» τις προπονήσεις. Η ομάδα της Βοιωτίας από την πλευρά της διαψεύδει, ενώ στην υπόθεση είναι και ο ΠΣΑΠ...

Βαριές καταγγελίας του Κονέ κατά του Λεβαδειακού, φέρνει στο «φως» η εφημερίδα «Goal». Ο Γάλλος ισχυρίζεται πως επειδή δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου που του πρότεινε η διοίκηση, ο Λεβαδειακός τον πέταξε στον δρόμο και τον απέκλεισε από τις προπονήσεις.

Το θέμα, βέβαια,έφτασε μέχρι τον ελληνικό και τον γαλλικό

ΠΣΑΣ (σύνδεσμο αμειβομένων ποδοσφαιριστών» και στα γραφεία του συνδέσμου στην Αθήνα αποκάλυψε πως όταν πήγε στο σπίτι του, βρήκε άλλον παίκτη μέσα.

Από την πλευρά της η ομάδα του Λεβαδειακού, τονίζει πως: «Σηκώθηκε κι έφυγε με την οικογένειά του. Μας άφησε και τα κλειδιά του σπιτιού. Μας είπε ο μάνατζέρ του πως δεν επιθυμεί να γυρίσει πίσω. Ότι είχε πρόταση από το Κατάρ. Επέστρεψε τελικά μόνος του για να υπογράψει ότι θα φύγει. Η ομάδα όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έκλαιγε. Μας είπε ότι τον κορόιδευαν οι μάνατζερ. Συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο και τότε ξανάφυγε».

Το θέμα βρίσκεται στα... χέρια του ΠΣΑΠ, με τον σύνδεσμο να ταξιδεύει στην Λιβαδειά προκειμένου να παίξει ένα ρόλο διαμεσολαβητή, δηλαδή να τα βρουν οι δύο πλευρές μεταξύ τους και ύστερα ο ΠΣΑΠ θα πληρώσει το ποσό των 675 ευρώ για τις διανυκτερεύσεις του ποδοσφαιριστή στο ξενοδοχείο.

The post Ποδοσφαιριστής καταγγέλλει τον Λεβαδειακό ότι τον άφησε άστεγο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα