Πατέρας ο Μπαλοτέλι;

15:36 2/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Τι κι αν δεν σκόραρε στον τελικό του Euro; Τα κατάφερε μια χαρά στο κρεβάτι με την πρώην του Ραφαέλα Φίκο, που οι φήμες λένε ότι είναι έγκυος στο παιδί του.

Με φουσκωμένη κοιλιά κυκλοφορεί στη Ρώμη η μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικιά του Ιταλού κανονιέρη και σε όσους την ρωτούν τίνος είναι το παιδί απαντά με βλέμμα δολοφονικό. Προφανώς είναι ακόμη θυμωμένη επειδή την απατούσε κατά συρροή με πόρνες πολυτελείας…

Φωτιές, λοιπόν, έχει ανάψει στα media όλης της Ευρώπης η Ραφαέλα Φίκο κι αυτή τη φορά όχι για τον σέξι χορό της στην ιταλική

τηλεόραση αλλά για την κοιλιά της που έχει φουσκώσει τόσο ώστε με έναν πρόχειρο υπολογισμό να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι κυοφορεί το παιδί του Μάριο Μπαλοτέλι!

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια εμφανίστηκε για τις ανάγκες φιλανθρωπικού event στο μετρό της Ρώμης με ένα άσπρο μπλουζάκι που αν και φαρδύ δεν έκρυβε την κοιλιά της. Η ίδια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά πληροφορίες της Sunday Mirror λένε πως έγκυο την άφησε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα χωρίς καμιά αμφιβολία…

Η σιγουριά της εφημερίδας πηγάζει από τις συζητήσεις με στενό συνεργάτη της Ραφαέλα ο οποίος προσπαθούσε να κλείσει αποκαλυπτική συνέντευξη (με το αζημίωτο φυσικά) τώρα που η δημοτικότητα του Μπαλοτέλι είναι στα ύψη (λόγω των δυο γκολ που έστειλαν την Ιταλία στον τελικό του Euro).

Η 24χρονη Ραφαέλα Φίκο –η οποία έχει υπάρξει και φιλενάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο- είναι ακόμη πολύ θυμωμένη με τον 21χρονο Μπαλοτέλι. «Δεν μπορεί να του συγχωρέσει ότι αντί να προετοιμάζονται για τον γάμο τους, ζουν χώρια λόγω των σκανδάλων του. Αυτή τη φορά θα μιλήσει έξω από τα δόντια για τις αταξίες του πρώην της», λένε στην Mirror προετοιμάζοντας το έδαφος για το καυτό πρωτοσέλιδο.

Το ζευγάρι χώρισε πριν από δύο μήνες όταν βρετανικές εφημερίδες αποκάλυψαν -κι αργότερα ο ίδιος παραδέχτηκε- πως έκανε σεξ με πόρνες πολυτελείας πίσω από την πλάτη της Φίκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα