“Η σαϊεντολογία είναι ανατριχιαστική”

10:58 2/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Επίθεση κατά του Tom Cruise και της σαϊεντολογίας εξαπέλυσε μέσα από το twitter ο Rubert Murdoch, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο διαζύγιο του star και της Katie Holmes.

Ο 81χρονος μεγιστάνας των μίντια δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και δεν μασάνε τα λόγια τους. Και ο Rubert Murdoch το απέδειξε για μια ακόμη

φορά αυτό, μέσα από το twitter, με μια επίθεση που εξαπέλυσε κατά της σαϊεντολογίας και του Tom Cruise, με αφορμή το διαζύγιό του με την Katie Holmes. “Η Σαεντολογία είναι και πάλι στην επικαιρότητα. Πολύ παράξενη αίρεση. Παίζονται πάρα πολλά χρήματα στην συγκεκριμένη υπόθεση με τον Τομ Κρουζ να είναι το No2 ή το No3 στην ιεραρχία της” πόσταρε την Κυριακή και συνέχισε: “Παρακολουθήστε την ιστορία των Χολμς και Κρουζ να εξελίσσεται. Υπάρχει κάτι πολύ ανατριχιαστικό, ακόμη και σατανικό που τρέχει με αυτούς τους ανθρώπους”.

Το μήνυμα του Murdoch ήρθε την ίδια μέρα που μια εφημερίδα του, η New York Post, δημοσίευσε κείμενο του συγγραφέα Andrew Morton, όπου αναφέρει πώς ο Cruise και άλλα υψηλόβαθμα μέλη της σαϊεντολογίας επέλεξαν την Holmes για γυναίκα του. Μάλιστα στο κείμενο αναφέρεται ότι η Holmes υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο γάμου, το οποίο της παρείχε μπόνους για κάθε χρόνο που έμενε με τον Cruise, αλλά και αν έφερνε στον κόσμο τα παιδιά του.

Φυσικά οι αντιδράσεις εναντίον του Murdoch στο twitter ήταν πολλές, αλλά αυτό δεν πτόησε τον 81χρονο Αυστραλό που έγραψε: “Μετά από το tweet μου δέχτηκα εκατοντάδες επιθέσεις, ενώ περιμένω ότι θα αυξηθούν και θα εξελιχθούν και σε απειλές. Αλλά επιμένω σε αυτό που είπα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα