Παράνομο το βενζινάδικο του δήμου Αθηναίων -Τα απορριμματοφόρα βάζουν «χειρόφρενο»

Ακόμη ένα πρόβλημα για τη διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων έρχεται στην επιφάνεια και είναι ικανό να απειλήσει όχι μόνο τη σωστή λειτουργία της διεύθυνσης, αλλά ίσως και ολόκληρη την ύπαρξή της...

Τον κίνδυνο να σηκώσουν το χειρόφρενό τους αντιμετωπίζουν όλα τα απορριμματοφόρα, αφού αργά ή γρήγορα θα ξεμείνουν από καύσιμα μετά από απόφαση του ΣτΕ, που κρίνει παράνομη τη λειτουργία βενζινάδικου μέσα στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού. Βέβαια δεν είναι το πρόβλημα του αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις στην Ιερά Οδό, αφού έχει τεθεί μέχρι και ζήτημα νομιμότητας, καθώς ο

χώρος ήταν χαρακτηρισμένος ως "πράσινο".

Ο χώρος αυτός σήμερα υπάρχουν χώροι στάθμευσης και συντήρησης για όλα τα απορριμματοφόρα του δήμου αλλά και πολλά άλλα οχήματα, ενώ σε απομονωμένο χώρο φυλάσσονται και οι κάλπες με τις οποίες διενεργούνται οι εκλογές! Εκτός αυτών, έχει δημιουργηθεί και βενζινάδικο-πλυντήριο-λιπαντήριο το οποίο τροφοδοτεί όλα τα οχήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι προϋποθέσεις όμως για τη λειτουργία μιας τέτοιας εγκατάστασης είναι αυστηρότερες κάτι που όμως δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, αφού για παράδειγμα μόλις πρόσφατα εξασφαλίσθηκε κονδύλι για την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας για το βενζινάδικο!

Από την άλλη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Βαρελάς, υποστηρίζει ότι η απόφαση «δεν αναμένεται να έχει αρνητική επίπτωση στην τροφοδοσία των απορριμματοφόρων» αφού όπως λέει δεν είναι άμεσα εκτελεστή κι ότι υπάρχει χρόνος για υπέρβαση του προβλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα