Λάθος συναγερμός για τον Παλαιοκώστα: Ξέπλυνε τα χρήματα και έφυγε από την Ελλάδα

Απογοητευμένη η Ελληνική Αστυνομία «ακυρώνει» τον συναγερμό που ενεργοποίησε, την περασμένη εβδομάδα,με την εμφάνιση των δύο χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ, στην Κοζάνη, από τα λύτρα που είχε πάρει ο Βασίλης Παλαιοκώστας από την απαγωγή του βιομηχάνου, Γιώργου Μυλωνά.

Οι Αρχές πλέον θεωρούν, πως ο «διεθνούς» φήμης κακοποιός - αφού η περίπτωση του Βασίλη Παλαιοκώστα έχει απασχολήσει ακόμη και τη CIA

- δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Παράλληλα, πιστεύουν ότι ο κακοποιός έχει ήδη «ξεπλύνει» τα χρήματα στη Βουλγαρία, αφού εκεί και στη βόρεια Ελλάδα έχουν βρεθεί αρκετά προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τα λύτρα. Σύμφωνα με την Espresso, τα περισσότερα χρήματα εντοπίζονται κυρίως σε αγροτικές περιοχές και διακινούνται από Βούλγαρους εποχικούς εργάτες που δουλεύουν σε μεγάλες καλλιέργειες.

«Ο Παλαιοκώστας δεν κάνει τέτοια λάθη», πιστεύουν σχεδόν με βεβαιότητα πλέον οι Αρχές. «Τα χρήματα από την απαγωγή του βιομηχάνου στη Θεσσαλονίκη τα έχει «ξεπλύνει» και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που βρίσκουμε κατά καιρούς είναι απλώς «σκόρπια» σημάδια που δυστυχώς δεν έχουν ουδεμία ερευνητική αξία» λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος ασχολείται με τις έρευνες για τον Έλληνα κακοποιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα