Οι Δεινόσαυροι ξανάρχονται με νέο τίτλο – Ανακοινώθηκε η ημέρα προβολής του Jurassic Park 4

Εχουν περάσει 12 ολόκληρα από το τελευταίο sequel της κλασικής ταινίας Jurassic Park. Πλέον ήρθε η στιγμή οι δεινόσαυροι να επιστρέψουν και πάλι στη μεγάλη οθόνη και αυτή τη φορά σε real 3D, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!

Ήταν το 1992 όταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δημιουργούσε ένα «κινηματογραφικό πάρκο» περιτριγυρισμένο με γενετικά αναστημένους δεινόσαυρους, τυραννόσαυρους,

τρικεράτοπες, βελοσιράπτορες κι άλλα επικίνδυνα και επιβλητικά πλάσματα της προϊστορικής εποχής. Το παζλ ολοκλήρωνε με επιστήμονες που έτρεχαν πάνω-κάτω για να σωθούν όταν η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Το «Jurassic Park», βασισμένο στο βιβλίο του Μάικλ Κράιτον, με σκηνοθέτη τον Σπίλμπεργκ και πρωταγωνιστές τους Σαμ Νιλ, Ρίτσαρντ Ατένμπορο, Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Λόρα Ντερν, κέρδισε 3 Οσκαρ για τον ήχο και τα επαναστατικά ειδικά εφέ και έγινε η μεγαλύτερη μέχρι τότε, επιτυχία στο παγκόσμιο box-office με εισπράξεις που άγγιξαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Με τα δύο σίκουελ που ακολούθησαν εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο εμπορικά franchise όλων των εποχών, με τις συνολικές εισπράξεις της τριλογίας να ανέρχονται στο 1.971.200 χιλιάδες δολάρια.

Φαίνεται ότι η Universal πεθύμησε τέτοιες «εποχές παχέων αγελάδων» και ανακοίνωσε ότι το Jurassic Park επιστρέφει και είναι... αγνώριστο. Το επερχόμενο Jurassic Park 4, μετονομάζεται πλέον σε Jurassic World. Κάτι που μας προϊδεάζει για μία πιο… ευρείας κλίμακας «εξάπλωση» των γενετικά αναστημένων δεινοσαύρων και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι σε 3D!

Όσο για την ημερομηνία, η ταινία ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου του 2015. Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκουμε και πάλι τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ θα έχει και την βοήθεια του Κόλιν Τρέβοροου.

Keywords
Τυχαία Θέματα