Πάρ’ τον αν μπορείς!

Με το σύνθημα “Stay the night, steal the art” ο όμιλος Art Series Hotel Group σε προκαλεί να κλέψεις 2 πίνακές που έχει σε κάποιο ξενοδοχείο του, αξίας 12.000 ευρώ ο καθένας. Μπορείς;

Από τον Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο

Οι εποχές που μπορούσε κανείς να πάρει μαζί του πετσέτες, μπουρνούζια, παντόφλες κ.λ.π. από ένα ξενοδοχείο

χωρίς να υποστεί απολύτως καμία κύρωση, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τα ξενοδοχεία πλέον χρεώνουν στην κάρτα σας ό, τι βρουν να λείπει από το δωμάτιο μετά την αποχώρηση σας. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Art Series Hotel Group με έδρα την Μελβούρνη, ωστόσο, αρχίζει να κινείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Αγόρασε δύο πίνακες του γνωστού (άγνωστου) άγγλου graffiti καλλιτέχνη Banksy, υπογεγραμμένους από τον ίδιο, και παροτρύνει τους επισκέπτες τους να έρθουν σε επαφή με τον Τόμας Κράουν που κρύβουν μέσα τους. Αν καταφέρουν να φύγουν από το ξενοδοχείο με τον πίνακα, είναι δικός τους. Αν πάλι όχι, απλά ο πίνακας επιστρέφει στη θέση του χωρίς φυσικά να ενημερωθούν οι αρχές.

Ο πρώτος, «No Ball Games», έκανε ήδη φτερά χάρη στην πονηριά των Μάουρα Τουόχι και Μέγκαν Άνι. Στις 18 Δεκεμβρίου η Τουόχι έκανε check-in στο Blackman Hotel προσποιoύμενη πως είναι μέλος του Art Series Hotel agency και πως έχει οδηγίες να μεταφέρει τον πίνακα σε ένα άλλο ξενοδοχείο του ομίλου. Μάλιστα, έδωσε στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου το τηλέφωνο της συνεργού της Μέγκαν Άνι, η οποία ως η προϊσταμένη της Τουόχι επιβεβαίωσε την ιστορία της. Αυτό ήταν όλο. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ώρα 8:05πμ, το ίδιο το προσωπικό του ξενοδοχείου φόρτωσε το «No Ball Games» στο αυτοκίνητο της Τουόχι.

Ο δεύτερος Banksy με το όνομα «Pulp Fiction» βρίσκεται κρεμασμένος σε κάποιο ξενοδοχείο του ομίλου περιμένοντας τον κλέφτη του. Όπως και με το «No Ball Games». Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και τις ικανότητες σας ως κλέφτης υψηλής τέχνης, επισκεφτείτε τη σελίδα facebook του Art Series Hotel Group όπου θα βρείτε τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε σε ποιο ξενοδοχείο και σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται ο πίνακας. Αν τα καταφέρετε, τι να σας πούμε; Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα. Και στο Λούβρο.

Πηγή: thea.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Skype και… δούλευε

* Το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο

* Το Red Bull δίνει… γραφείαααα

Keywords
Τυχαία Θέματα