Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 2-1

Ο Πανθρακικός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Κομοτηνή. Στο 90' το νικηφόρο γκολ των Θρακιωτών. Έντονα παράπονα των ανθρώπων του Τριφυλλιού για την διαιτησία, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός...

Η τακτική των προπονητών

Ο Μάνουελ Ρόκα επέλεξε το 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης. Στην άμυνα Εμπόου, Ποτουρίδης και

Μελίσσης. Δεξιά ο Μπαϊκαρά, αριστερά ο Κάσες και στα χαφ ο Μεχία, ο Ηλιάδης και ο Ρομέου στην επίθεση ο Ντιγκινί με τον Ίγκορ.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Στιλ. Δεξιά ο Μπούρμπος, αριστερά ο Νάνο και στο κέντρο της άμυνας ο Ταυλαρίδης και ο Σίλντενφελντ. Στα χαφ ο Ζέκα και ο Μπούι. Πιο μπροστά και δεξιά ο Κλωναρίδης, αριστερά ο Καρέλης και ο Ατζαγκούν πίσω από τον Μπεργκ.

Δυναμικό ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε επιθετικά το ματς, απειλούσε κυρίως με σέντρες από την δεξιά πλευρά με κύριο εκφραστή τον Κλωναρίδη, ενώ ο Πανθρακικός από την πλευρά του είχε κλειστεί στο δικό του μισό γήπεδο και παραμόνευε να κλέψει την μπάλα και να βγει στην κόντρα επίθεση. Στο εικοσάλεπτο ο Πανθρακικός ανέβηκε στο γήπεδο πίεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έκαναν βεβιασμένα λάθη και επέτρεψαν στον Πανθρακικό να πάρει την κατοχή της μπάλας με το μέρος του.

Γκολ πριν το ημίχρονο

Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός προς τη δύση του πρώτου ημιχρόνου είχε αρχίσει να πέφτει ο Πανθρακικός προσπαθούσε να πιέσει την άμυνα του Παναθηναϊκού με στημένα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στιλ έκανε τραγικό λάθος με την δυνατή μεταβίβαση του στον Μπούι, ο Ντιγκινί έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Ίγκορ και εκείνος με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό.

Ισοφάριση, δοκάρι και... κόκκινη

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε φουριόζος και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όπως κι έγινε. Στο 55' ο Νάνο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον «Σίφο» και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή όμως το δοκάρι στέρησε το γκολ από τον Καρέλη και στο 60' ο Μπούρμπος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Ίγκορ.

Πίεση παρά το μειονέκτημα, το γκολ ο Πανθρακικός

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε από το 60' με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπούρμπου, ενώ λίγο αργότερα την κόκκινη την γλίτωσε και ο Εμποόου για χτύπημα στον Πέτριτς. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν και στο 71' ο Καρέλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά σωστά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 86' όταν οι Πέτριτς και Ατζαγκούν συνεργάστηκαν εξαιρετικά, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικώς το γκολ ήρθε από την πλευρά του Πανθρακικού στο 90' με τον Μπαϊκαρά να σεντράρει για τον Ιγκόρ, εκείνος έστρωσε την μπάλα στον Τζάνη και με την σειρά του την έστειλε στα δίχτυα

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 2-1

Ίγκορ 45'+2, Τζάνης 90'/ Σίλντενφελντ 55'

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης (77' Ροτζέριο), Εμπό, Ποτουρίδης, Ρομέου, Μεχία, Ηλιάδης (70' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Κάσες (56' Παπαγεωργίου), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Μπούι, Κλωναρίδης (64' Πέτριτς), Ατζαγκούν, Μπεργκ (64' Πράνιτς), Καρέλης (82' Κουτρουμπής).

The post Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 2-1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα