Παγώνουν πλειστηριασμοί και ρυθμίσεις δανείων

Οι αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων, η παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και τα εργασιακά ξεχωρίζουν στο περίπτερο.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ωρα αποφάσεων».

Η εφημερίδα γράφει ότι «η τελική συμφωνία για το πακέτο των μέτρων που θα ανοίξει το δρόμο για την πολυπόθητη εκταμίευση των 31,5 δισ. ευρώ, είναι το μεγάλο ζητούμενο για τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη

Κουβέλη, οι οποίοι, υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου, συναντώνται και πάλι σήμερα το απόγευμα στη Βουλή».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Αρχίζει το δράμα».

Η εφημερίδα γράφει ότι «και η πρώτη κατοικία στο απόσπασμα. Κατασχέσεις σε ακίνητα, καταθέσεις, αυτοκίνητα, μισθοδοσία για όσους έχουν οφειλές άνω των 3.000 ευρώ στο Δημόσιο. Ελλείψεις φαρμάκων πάλι λόγω τιμών».

ΕΘΝΟΣ: «Καταργείται το αφορολόγητο στα ακίνητα».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «την επιβολή νέου φόρου για όλα τα ακίνητα προωθεί η κυβέρνηση. Στόχο έχει να εξασφαλιστεί η είσπραξη 3 δισ. ευρώ από το Δημόσιο το 2013, όταν θα καταργηθεί το χαράτσι που καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο μορμόνος Ρομνεϊ υπέρ της αναστήλωσης του Ναού του Σολομώντα!».

Η εφημερίδα σημειώνει «να γιατί οι Σιωνιστές στηρίζουν με λύσσα τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ενας ναός – «ψηφιδωτό» από κλεμμένα ενεργειακά υλικά παγκοσμιων μνημειων για την υποδοχή του αντιχριστου!…».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Παγώνουν πλειστηριασμοί και… ρυθμίσεις δανείων».

Η εφημερίδα γράφει ότι «η κυβέρνηση παρακάμπτει τις απαιτήσεις της Τρόικας και παρατείνει την αναστολή των πλειστηριασμών α” κατοικίας και για το 2013. Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για να καθοριστεί νέο πλαίσιο διευκολύνσεων για τους δανειολήπτες που βρίσκονται στο κόκκινο».

ΕΣΤΙΑ: «Απογείωσις ή καταστροφή».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «χθες γράψαμε ότι η Ελλάς έχει δυνατότητες να απογειωθή. Αν βεβαίως γίνουν αυτά που πρέπει, από όσους μπορουν να τα κάνουν. Η Κυβέρνησις Σαμαρά έχει δείξει θετικά δείγματα, κυρίως με την επιμονή του Πρωθυπουργού και των βασικών υπουργών να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να επέλθη η συμφωνία με την τρόικα και να εκταμιευθή η δόσις των 31,5 δις ευρώ».

Η ΑΥΓΗ: «Ο Σαμαράς φοβάται το τέλος Παπανδρέου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ρωγμές στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ. εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή επί των βάρβαρων μέτρων.Πανικόβλητος ο Αντ. Σαμαράς, διαγράφει τον βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη μήπως και προλάβει τις διογκούμενες αντιδράσεις».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Μαχαίρι στις συντάξεις από το πρώτο ευρώ».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «τα μέτρα της κυβέρνησης για νέες -ουσιαστικά οριζόντιες- μειώσεις θα περιορίσουν κατά περίπου 14% μεσοσταθμικά το εισόδημα των συνταξιούχων».

Η ΕΛΛΑΔΑ αύριο: «Τριπλός εφιάλτης για Σαμαρά».

Η εφημερίδα γράφει ότι «με εκβιαστικά διλήμματα και διαγραφές το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση η οποία υποβόσκει στην Κοινοβουλευτική

Keywords
Τυχαία Θέματα