Πάμπλο… η επιστροφή! – Τί αναφέρει η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της

15:35 4/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία, μισό χρόνο μετά την επεισοδιακή φυγή του.

Με προτροπή του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, είχε συνάντηση με τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή στο Μακεδονία Παλλάς, όπου και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του 34χρονου στην Τούμπα.

Η πρώτη επαφή, επομένως, έγινε, με στόχο να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών από την ημέρα που ο Γκαρσία αποχώρησε από την

ομάδα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο η επιστροφή είναι πλέον σε καλό δρόμο.

Υπάρχουν, βεβαίως, οι αγωνιστικές αμφιβολίες, ωστόσο η μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, και η τεράστια δίψα του κόσμου του «Δικεφάλου του Βορρά», δείχνουν ικανές από μόνες τους να φέρουν πίσω τον βετεράνο ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία έχει προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά δεν είχε απαντήσει σε καμία και παρέμενε τόσο καιρό στη συμπρωτεύουσα περιμένοντας ένα τηλεφώνημα από τον ΠΑΟΚ, και αυτό ήρθε χθες με αποτέλεσμα το ραντεβού να κανονιστεί για σήμερα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, σχετικά με τη συνάντηση των Σαββίδη – Ζαγοράκη με την πλευρά του Γκαρσία. Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στην ιστοσελίδα paokfc.gr:

«Επειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Pablo Garcia όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση.

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Pablo Garcia.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Pablo Garcia, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα