Όταν η Ειρήνη Σκλήβα φωτογραφιζόταν 16 χρόνια πριν για το Lipstick του Nitro – Μια Μις Κόσμος στο… πιάτο σου [εικόνες]

Την Ειρήνη Σκλήβα τη θαυμάσαμε, την αγαπήσαμε και την καμαρώσαμε ως τη δεύτερη Ελληνίδα «Μις Κόσμος» -μετά την Κορίνα Τσοπέη- η οποία αφού στέφθηκε Μις Ελλάς 1996, εκπροσώπησε την Ελλάδα στα καλλιστεία στην πόλη Bangalore της Ινδίας στο διαγωνισμό για την εκλογή της Miss World. Ο τίτλος ήταν δικός της. Και όχι άδικα.

Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των εστεμμένων, η Ειρήνη είχε

βάλει στόχο ζωής να μην διαφθαρεί ούτε σωματικά ούτε ψυχικά, με τις επιλογές της να είναι πολύ προσεκτικές και συνετές, παρά τον καταιγισμό προτάσεων που δεχόταν. Πολύ τη θεώρησαν σνομπ, όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, όμως, έκαναν λόγο για το «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Οι φωτογραφίσεις της ήταν πάντα ιδιαίτερες, με την ίδια να αισθάνεται πως απείχε μίλια από τον κόσμο των φώτων, ο οποίος φάνηκε να μην της ταιριάζει καθώς στο απόγειο της δόξας της αποφάσισε να αφήσει την πασαρέλα και να απομακρυνθεί για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Σήμερα, 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στα καλλιστεία, η Ειρήνη Σκλήβα παραμένει χαμηλών τόνων και παραδίδει μαθήματα ήθους με τη στάση και τις επιλογές της.

Εμείς, «ξεθάψαμε» μία από τις πιο καλοκαιρινές της φωτογραφίσεις για το Lipstick του Nitro και σκοπεύουμε να σας πάμε πίσω στον Ιούλιο του 1999, όταν το σούπερ μόντελ βρισκόταν κυριολεκτικά στην κορυφή των Ελληνίδων μοντέλων…

Απολαύστε τη!

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Όταν η Ειρήνη Σκλήβα φωτογραφιζόταν 16 χρόνια πριν για το Lipstick του Nitro – Μια Μις Κόσμος στο… πιάτο σου [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα