Αυτούς θέλει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό!

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τις αποφάσεις του σε σχέση με το ρόστερ, έχει δει τι λείπε, που «πονάει» ο Ολυμπιακός και έτσι θα πορευθεί στην μετεγγραφική περίοδο που θα είναι σε εξέλιξη μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Από εκεί και πέρα ανοιχτό ενδεχόμενο υπάρχει και στις πωλήσεις, αφού ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει μόνο, θα δώσει κιόλας...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Λίγο, ή πολύ οι αδυναμίες του Ολυμπιακού

είναι γνωστές και σας τις αναφέραμε από το KoolNews.gr [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Ονόματα έχουν ακουστεί πάρα πολλά από όταν άνοιξε η μετεγγραφική περίοδος, ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «εκλεκτοί» δεν είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής. Για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού, ενός εξτέμ και έναν (+1) στόπερ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προκρίνει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ και μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί τους και είτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, είτε μέσα στην επόμενη θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ολλανδία με έτοιμο ρόστερ 25 παικτών χωρίς τους τερματοφύλακες.

Παίκτες έτοιμους

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κινείται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα προορίζονται για την βασική στην ενδεκάδα και όχι ως back up λύσεις κάποιων άλλων παικτών της ομάδας. Το μεγαλύτερο θέμα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν έναν αμυντικό ηγέτη για το κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να υπάρξει και πώληση με τον βασικό υποψήφιο για να φύγει, να είναι ο Μποτία.

Ο Ρομπέρτο, ο Μασουάκου και ο Ομάρ

Πλην των προσθηκών, στον Ολυμπιακό περιμένουν να «σκάσουν» και προτάσεις για να πουλήσουν. Τη δεδομένη χρονική στιγμή την τιμητική του έχει ο αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας, Αρτούρ Μαζουάκου, τον οποίο έχουν στο στόχαστρό τους η Ίντερ και η Ρόμα. Πιο κοντά είναι οι «νερατζούρι», με τον Ολυμπιακό να έχει κοστολογήσει τον παίκτη του στα 10 εκατ ευρώ και πάνω. Ο στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να τον κρατήσουν για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα και ο μοναδικός τρόπος για να... χαλάσει αυτό είναι να έρθει κάποια πρόταση γύρω στα 10 εκατ ευρώ.

Ο δεύτερος που είναι και... μετέωρος είναι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Η βασική προτεραιότητα για να δοθεί ο Ρομπέρτο είναι να εξαγοραστεί η ρήτρα του. Από την Ισπανία κάνουν λόγο για μια σειρά μετεγγραφών. Ο Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ομπλάκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρομπέρτο στην Ατλέτικο. Βέβαια, δεν είναι όλα και τόσο εύκολα. Ο Ρομπέρτο θέλει να πάρει ορισμένες εγγυήσεις από την ομάδα, ότι θα παίζει και δεν θα είναι στον πάγκο. Εκείνος θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία, το έχει δηλώσει, άλλωστε, ωστόσο θέλει να γυρίσει και να παίζει και τις εξετάσεις του τις έχει δώσει αυτά τα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο τρίτος είναι ο Ομάρ που από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου έχει «παίξει» το όνομά του με διάφορες ομάδες. Ο ατζέντης του τον έχει προτείνει σε ορισμένες ομάδες, που είναι σίγουρος ότι θα μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ τέλος υπάρχει και το θέμα του Κασάμι, με τον Μίνο Ραϊόλα, να ψάχνει κάτι καλό για τον Ελβετό.

The post Αυτούς θέλει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα