Ολα-ϊτάν… υπέροχα! Με μαέστρο τον Νιγηριανό ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από τα Πηγάδια

Την 19η νίκη του, 8η εκτός έδρας, πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 2-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολαϊτάν στο 24΄ άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες και στο 89΄ ο Ιμπαγάσα «κλείδωσε» το «τρίποντο».

Από το 48΄ η Ξάνθη έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ντε Γκουζμάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ με

παίκτη λιγότερο τελείωσε το ματς και ο Ολυμπιακός, μετά την αποβολή του Χολέμπας στο 73΄ με κόκκινη κάρτα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις...

Πανθρακικός-Πανιώνιος 4-1

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε άνετα με 4-1 του Πανιωνίου. Ο Ιγκόρ στο 16΄, ο Ρομέου στο 59΄, ο Χασομέρης στο 63΄ και ο Τζάνης στο 68΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Νεοσμυρνιώτες το γκολ πέτυχε ο Ντούνης στο 27΄.

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 0-0

Την 5η ισοπαλία στην έδρα του παραχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης στον ΟΦΗ (0-0), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1

Το αήττητο που έχει στην έδρα του διατήρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 4-1 της Βέροιας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στα πρώτα 5 λεπτά ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε με 2-0, χάρις στα τέρματα των Ολίσε (1΄) και Μαντούρο (5΄), ενώ ακολούθησε αυτό του Σαλπιγγίδη στο 13΄. Η ομάδα της Ημαθίας μείωσε στο 56΄ με τον Γκονσάλβες, αλλά στο 66΄ ο Σαλπιγγίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1.

Λεβαδειακός-Αρης 4-3

Σε ένα συναρπαστικό ματς, ο Λεβαδειακός με τέρμα του Βαρέλα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε με 4-3 του Άρη. Ο Άρης αν και προηγήθηκε 0-2 και 1-3, δεν κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη. Τα υπόλοιπα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κώτσιος (64΄, 86΄) και Ιντζίδης (84΄), ενώ για τον Άρη σκόραραν οι Μπακασέτας (30΄, 48΄) και Μανιάς (82΄). Οι «κίτρινοι» τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουγαϊδη με δεύτερη κίτρινη στο 77΄.

Keywords
Τυχαία Θέματα