Υπουργοί, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ και η ΕΚΑΜ μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά με εντολή Σαμαρά

Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά οι γενικοί γραμματείς Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης, Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης και Παιδείας Αθανάσιος Κυριαζής, για τον αποτελεσματικότερο και ταχύτερο επί τόπου συντονισμό.Εξάλλου, με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά με ελικόπτερο Super

Puma ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με το ίδιο ελικόπτερο μεταβαίνει στην Κεφαλονιά, με εντολή του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλιμάκιο του ΟΑΣΠ, προκειμένου να προβεί σε εκτίμηση της κατάστασης.

Στην Κεφαλονιά μεταβαίνει επίσης, για προληπτικούς λόγους, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που εδρεύει στην Πάτρα. Ειδικότερα, μεταβαίνουν ο διοικητής της ΕΜΑΚ, μαζί με εννέα πυροσβεστικούς υπαλλήλους, μεταφέροντας ένα διασωστικό όχημα σεισμών, καθώς και δύο πυροσβεστικά οχήματα. Επίσης, οι άνδρες της ΕΜΑΚ έχουν μαζί τους και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ θα παραμείνει στην Κεφαλονιά καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα