Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενώνουν τις Spice Girls

Η Βικτόρια Μπέκαμ και οι παλιές onstage φιλενάδες της σκαρφάλωσαν στους… ουρανούς μαύρων χαρακτηριστικών λονδρέζικων αυτοκινήτων και πρόβαραν τα τραγούδια τους για την τελετή λήξης.

Αυτή τη φορά υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό! Οι Spice Girls, το πιο επιτυχημένο -εμπορικά τουλάχιστον- βρετανικό συγκρότημα μετά τους Beatles, θα εμφανιστούν ξανά μαζί στη σκηνή 12 ολόκληρα χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Οι

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C και Mel B θα δώσουν μία και μοναδική παράσταση για τους θαυμαστές τους στο μεγάλο μουσικό event με το οποίο θα ρίξουν την αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου οι Βρετανοί διοργανωτές!

Τα πάλαι ποτέ καυτά κορίτσια της βρετανικής μουσικής σκηνής -έχουν πουλήσει 75.000.000 δίσκους μόνο με 4 albums και 12 singles- έκαναν σήμερα τη πρόβα τους σκαρφαλώνοντας με τα ψηλοτάκουνα- σε αυτοκίνητα Fordμε το μικρόφωνο στο χέρι!

Οι Spice Girls αναγνωρίστηκαν ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό σύμβολο της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το Trivial Pursuit, κερδίζοντας με 80 τοις εκατό σε μια δημοσκόπηση των 1.000 ατόμων που διενεργήθηκε για το επιτραπέζιο παιχνίδι, αναφέροντας ότι η φράση “Girl Power” όρισε την δεκαετία.

Θυμηθείτε το πρώτο τους single -το οποίο κυκλοφόρησε το 1996, σε ολυμπιακή χρονιά δηλαδή, Wannabe:

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα