Οι άντρες προτιμούν τις… μελαχρινές – Τα sex symbols που αντιστάθηκαν στο ξανθό και τρέλαναν το κοινό [εικόνες]

17:37 4/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Τι κι αν το σλόγκαν θέλει τους άντρες να προτιμούν τις ξανθιές; Η πραγματικότητα απέχει πολύ και θέλει τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας –και όχι μόνο- να είναι μελαχρινές και χυμώδεις, κατατροπώνοντας το μοντέλο της ανορεκτικής ξανθιάς που το star system θέλησε να επιβάλλει.

Από τη συντακτική ομάδα του KoolNews.gr

Ήδη από τα 60s, το μελαχρινό έδειξε να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ οι καμπύλες του γυναικείου κορμιού αποδείχθηκαν η αδυναμία των ανδρών. Το πλούσιο στήθος, η περιφέρεια και οι γλουτοί κέρδισαν στη μάχη με τα «στεγνά» κορμιά και απέδειξαν πως όσο πιο ζουμερή είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερο θελκτική είναι για το αντίθετο φύλο.

Οι γυναίκες που ακολουθούν κατάφεραν να συνδυάσουν και τα δύο: μελαχρινό μαλλί και καμπύλες. Απολαύστε τα sex symbols των περασμένων δεκαετιών και σίγουρα θα καταλάβετε το λόγο για τον οποίο είναι γραφτό οι μελαχρινές να υπερέχουν σε θηλυκότητα…

Μάρθα Καραγιάννη (60s – 70s)

Η γυναίκα που δεν υπέκυψε ποτέ στη γοητεία του Κώστα Βουτσά –ή τουλάχιστον που έτσι επιμένει να δηλώνει- αποτέλεσε μία από τις πιο θελκτικές ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και έμεινε στην ιστορία τόσο για την ομορφιά και το νάζι της όσο και για το καλλίγραμμο, ζουμερό κορμί της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους χορούς της στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε δίπλα στους ζεν πρεμιέ της εποχής; Η Μάρθα αποτέλεσε μία από τις ωραιότερες μελαχρινές των 60s, καταφέρνοντας σε πολλές περιπτώσεις να κλέψει τη δόξα από τη Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την ιδιαίτερη γοητεία της.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Βίνα Ασίκη (80s)

Η θρυλική εποχή της ελληνικής βιντεοκασέτας έχει συνδεθεί άρρηκτα με το όνομα της Βίνας Ασίκη, η οποία αναμφίβολα αποτέλεσε το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας. Με σκούρο καστανό μαλλί, καμπύλες και φορώντας ελάχιστα, η ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο προκλητικές εμφανίσεις της εποχής εκείνης, με τους συμπρωταγωνιστές της να παραδέχονται πως της είχαν τεράστια αδυναμία. Οι περισσότεροι, πάντως, επιμένουν να τη θυμούνται ως την εκρηκτική δασκάλα της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» που γνώρισε τεράστια επιτυχία και κατάφερε να ενταχθεί στις απόλυτα ρετρό ελληνικές ταινίες.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Βάνα Μπάρμπα (90s)

Από τη στιγμή που η Βάνα Μπάρμπα έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση, δεκάδες κορίτσια προσπάθησαν να κερδίσουν τον τίτλο της αντικαταστάτριάς της, προσδοκώντας να γίνουν… Μπάρμπα στη θέση της Μπάρμπα. Η Βάνα βέβαια, μέχρι σήμερα αρνείται να παραδώσει τα σκήπτρα και παραμένει μία από τις πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας, έχοντας χτίσει τη δική της σχολή που, όπως αποδεικνύεται, το ανδρικό κοινό εξακολουθεί να λατρεύει.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μαρία Κορινθίου (20s)

Το κορίτσι με τις καυτές φωτογραφίσεις στα ανδρικά περιοδικά που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του 2000, κατάφερε να απενοχοποιήσει τις γυναικείες καμπύλες και να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν αυτοπεποίθηση ακόμα και με τα παραπανίσια κιλά τους. Η Μαρία Κορινθίου αποτελεί πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και αποδεικνύει πως κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στις χυμώδεις γυναίκες –κυρίως όταν αυτές έχουν συμφιλιωθεί πλήρως με το πληθωρικό κορμί τους. Εύγε Μαρία!

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Χριστίνα Μουστάκα (το πολλά υποσχόμενο new entry)

Η μελαχρινή παρουσία που έδωσε άλλο αέρα στο πλατό των «Ράδιο Αρβύλα» μερικά χρόνια πριν, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις εντυπωσιακές ξανθές περσόνες της ελληνικής τηλεόρασης. Με καλογυμνασμένο κορμί, σκούρα μακριά μαλλιά και με το χαμόγελο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, έχει καταφέρει να αποκτήσει κι αυτή το κοινό της, επιβεβαιώνοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι ξανθιές είναι γραφτό να τρώνε τη σκόνη μιας μελαχρινής.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Οι άντρες προτιμούν τις… μελαχρινές – Τα sex symbols που αντιστάθηκαν στο ξανθό και τρέλαναν το κοινό [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα