Οδηγός επιβίωσης για τους πρωτοετείς

18:22 3/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Περάσατε τις Πανελλήνιες κι είστε έτοιμοι για μια υπέροχη φοιτητική ζωή στην πρωτεύουσα; Πού θα μείνετε και πόσο θα σας κοστίσει ξέρετε; Για ρίξτε μια ματιά στον χάρτη με τα ενοίκια…

Η αλήθεια είναι πως λόγω οικονομικής κρίσης οι τιμές στα ενοίκια έχουν παρουσιάσει πτώση της τάξης του 10% ενώ η προσφορά σε γκαρσονιέρες και μικρά στούντιο είναι εξαιρετικά αυξημένη σε σχέση με προηγούμενα έτη.

Υπάρχει επίσης μεγάλη προσφορά σε επιπλωμένα διαμερίσματα που θα σας γλιτώσουν από μεγάλα έξοδα και ταλαιπωρία καθώς αν είστε τυχεροί ένα ανατομικό, καθαρό στρώμα είναι το μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσετε!

Πριν αποφασίσετε, όμως, πώς θα στολίσετε το διαμερισματάκι σας, μάθετε από τον χάρτη των Νέων πού κυμαίνονται τα ενοίκια κι επιλέξτε την περιοχή που δεν θα πονέσει την τσέπη της οικογένειας:

Καλό είναι επίσης να επιλέξει ένα διαμέρισμα σε γειτονιά με καλό φωτισμό, σούπερ μάρκετ, φούρνο, τράπεζες και τακτικές συγκοινωνίες. Ρωτήστε επίσης για τα κοινόχρηστα και τσεκάρετε το σπίτι για βλάβες προκειμένου να επιδιορθωθούν από τον ιδιοκτήτη πριν μετακομίσετε. Και μην υπογράψετε όρους που δεν καταλαβαίνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα