Σαϊεντολόγοι εξουσιάζουν τον Τομ Κρουζ

17:46 3/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Εκείνοι επιλέγουν τις ερωμένες και τις συζύγους του. Αυτά και όσα δεν γνώριζε η Κέιτι Χολμς -όταν μαζί με τον διάσημο ηθοποιό- παντρευόταν και την πανίσχυρη σέκτα- δημοσιεύει το Vanity Fair.

Στο τεύχος Οκτωβρίου γίνεται μακροσκελής αναφορά στο υψίστης ασφαλείας μυστικό σχέδιο των Σαϊεντολόγων για την αποκατάσταση του Τομ Κρουζ, το 2004 όταν ζούσε ήδη τρία χρόνια χωρίς σύζυγο έχοντας πάρει διαζύγιο

από τη Νικόλ Κίντμαν το 2001.

Επικεφαλής του σχεδίου ήταν η Σέλι Μισκάβιτζ, σύζυγος του μεγάλου αφεντικού των Σαϊεντολόγων, Ντέιβιντ Μισκάβιτς, και μοναδικός στόχος η τέλεια σύζυγος για το υψηλόβαθμο στέλεχος της σέκτας, Τομ Κρουζ!

Σύμφωνα με αρκετές πηγές, οι Σαϊεντολόγοι οργάνωσαν χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι τότε, οντισιόν υποψήφιων συζύγων στις οποίες κλήθηκαν διάσημες κυρίες που ήταν ήδη μέλη της Σέκτας.

Όλες οι οντισιόν ξεκινούσαν με την ερώτηση «Ποια είναι η γνώμη σου για τον Τομ Κρουζ», όπως τουλάχιστον υποστηρίζει Ο Μαρκ Χίντλεϊ, ο οποίος μυήθηκε στη σαϊεντολογία από τα 7 του μόλις χρόνια. Υποστηρίζει ότι παρακολούθησε πολλές από αυτές τις συνεντεύξεις σε βιντεοκασέτες που υπήρχαν στα κεντρικά γραφεία. «Το ζητούμενο δεν ήταν μόνο μια γυναίκα που θα ικανοποιούσε τον σύζυγό της αλλά και που θα τηρούσε τις αρχές της Σαϊεντολογίας. Δεν μπορείς άλλωστε να κάνεις κάτι που θα δυσαρεστήσει τους Σαϊεντολόγους γιατί τότε ο Τομ Κρουζ θα φρικάρει».

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής αρνήθηκαν να δώσουν συνεντεύξεις στο περιοδικό αλλά πηγές που κράτησαν την ανωνυμία τους ξεκαθάρισαν ότι ποτέ δεν έγιναν τέτοια πράγματα…

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ, η Nazanin Boniadi –Ιρανή αναθρεμμένη στο Λονδίνο ηθοποιός και σαϊεντολόγος- έβγαινε ραντεβού με τον Τομ Κρουζ από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2005 έχοντας λάβει το μήνυμα από τα κεντρικά ότι «την είχαν επιλέξει για μια πολύ σημαντική αποστολή». Γι΄ αυτό, λοιπόν, όφειλε να περάσει από προετοιμασία ενός μήνα –τον Οκτώβριο του 2004- κατά την οποία εξομολογούνταν καθημερινά σε υψηλόβαθμο στέλεχος τις πιο ενδόμυχες σκέψεις της, όλα της τα μυστικά και κάθε λεπτομέρεια ολόκληρης της σεξουαλικής ζωής της.

Ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να χαλαρώσει τις τιράντες της, να αλλάξει τις κόκκινες ανταύγειες της και να χωρίσει αμέσως τον τότε σύντροφό της. Υπέγραψε επίσης ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και της είπαν ότι εάν τα έκανε θάλασσα θα την ανακήρυσσαν Ανεπιθύμητο Πρόσωπο, αιώνιο εχθρό της Σαϊεντολογίας δηλαδή… Όταν ήταν έτοιμη, απογειώθηκε για Νέα Υόρκη όπου γνώρισε τον Τομ Κρουζ και τον ερωτεύτηκε. Τελικά της είπαν ότι ο διάσημος ηθοποιός χρειαζόταν δίπλα του μια γυναίκα με πιο ισχυρή προσωπικότητα, όπως ήταν η πρώην του, Νικόλ Κίντμαν.

Όταν μια φίλη της Σαϊεντολόγος είδε την κοπέλα σε κακά χάλια τη ρώτησε τι είχε συμβεί. Η Boniadi «έσπασε» και της είπε για τη σχέση με τον Τομ Κρουζ παρότι την είχαν προειδοποιήσει να μην μιλήσει ποτέ για αυτό. Η φίλη της την κατέδωσε στους ανωτέρους τους και η τιμωρία της ηθοποιού ήταν να καθαρίζει τουαλέτες με μια οδοντόβουρτσ

Keywords
Αναζητήσεις
τζωρτζογλου σαιεντολογια
Τυχαία Θέματα