Ο Βαρουφάκης γιορτάζει την… επέτειο της χειραψίας του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες]

Ένας χρόνος πέρασε από την ψυχρή χειραψία που έκανε τον γύρο του κόσμου με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να… γιορτάζει την επέτειο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πει: «δεν συνεργαζόμαστε με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή, την Τρόικα». Η φράση του εκνεύρισε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ που σηκώθηκε να φύγει. Πρώτα έδωσε το χέρι του στον υπουργό Οικονομικών και του ψιθύρισε: «μόλις σκότωσες την Τρόικα», με τον Γιάνη Βαρουφάκη να αναφωνεί «ουάου».

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα δεκαπέντε δευτερόλεπτα λίγο πριν ολοκληρωθεί

η επίσκεψη του Ολλανδού επικεφαλής του Eurogroup στην Αθήνα σχολιάστηκαν εκτενώς από εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ήταν η στιγμή που ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση δεν θα συνεργαστεί με την Τρόικα.

«Η επέτειος μιας "χειραψίας" που η τρόικα εσωτερικού δεν μου συγχωρεί », είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter o Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενο από την επίμαχη φωτογραφία... αγάπης.

Η επέτειος μιας "χειραψίας" που η τρόικα εσωτερικού δεν μου συγχωρεί pic.twitter.com/Dz2bT4AvY6

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) Ιανουάριος 30, 2016

The post Ο Βαρουφάκης γιορτάζει την… επέτειο της χειραψίας του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρουφάκης, Ντάισελμπλουμ [εικόνες],varoufakis, ntaiselbloum [eikones]